Roligare byrå 2.0

För ungefär ett år sedan klädde jag min rätt tråkiga byrå med hyllpapper. Det som är bra med hyllpapper är att man bara kan dra bort det om man tröttnar på mönstret, vilket jag gjorde igår! Drog bort det alltså, tröttna gör man ju liksom lite över tid.
 
Såhär såg det ut innan. Rätt så festligt ändå, men jag tröttnade som sagt på blommigt. Här kan ni se det inlägget, och hur jag gjorde.
 
Och såhär ser det ut nu! Är himla nöjd faktiskt. Denna gången klädde jag sidorna också. Hyllpapper i massa fina mönster kan man hitta på Tiger!

Mischief Managed

I fredags var vi på universitetet i Växjö (Linnéuniversitetet finns ju i Växjö, Kalmar + lite småorter) och fick testa screentryck. Det var så himla kul! Jag hade gjort en illustration som jag tryckte på en tygkasse, några kort och posters.
 
Jag har funderat på att sälja lite kort, men jag vet inte riktigt var och hur. Någon här som har erfarenhet av Etsy?
 

Höstskor '13

På hösten kan man börja använda massa festliga kängor igen, YAY! Alla jag gillar är antingen för dyra, för små (har strl 42...) eller för höga. Jag vill helst inte bli 192, som jag blir i UNIF- och Roobinskorna. Varför ska det vara så svårt att hitta skor? De lila är de enda som är i bra prisklass men de var ju såklart slut i min storlek...
 
UNIF Craft Boots / T.U.K. Eye Boot / Roobin's Kumla-a / Jeffrey Campbell Siglin / Vagabond Elba / Jeffrey Campbell Coltrain Oil Slick
 

Pallen

Jag målade en pall i helgen. Det gick snabbt och var enkelt och blev finfint!
 
Såhär såg den ut innan. En vanlig pall från Ikea.
 
Sedan sandpapprar man lite, lägger ut något för att skydda golvet och sedan är det bara att köra!
 
Såhär fin blev den! Två lager behövdes. Om man ska vara noga ska man väl egentligen måla med grundfärg först, men jag använder inte pallen så himla mycket, så jag skippade det.