Forget your balls and grow a pair of tits

Känner bara att jag måste dela med mig av denna, för det är det bästa som hänt på länge.

 

Kommentarer
Postat av: Emilia

Skulle du inte kunna berätta lite om Linnéuniversitetet? Är sugen på ett program där. T.e.x hur studentlivet är, är skolan bra (var ärlig hehe), är det lätt att få bostad, vart kan man bo, vart bör man vända sig osv?

Svar: sv: Linnéuniversitetet finns ju både i Kalmar och Växjö, så det skiljer sig nog lite med studentliv och bostad mellan dem, men jag kan ju ändå berätta vad jag vet liksom :) Jag går i Nybro och Kalmar, och jag trivs superbra. Måste säga att campus i Växjö är trevligare dock, där ligger allt samlat till skillnad från Kalmar där allt är utspritt över hela stan. I Kalmar finns en hel del studentföreningar och ställen endast för studenter, och jag tror de har liknande i Växjö.När det kommer till bostad finns det studentkorridor och boenden, men man kan ju också söka vanliga lägenheter. I Kalmar vet jag att det är rätt svårt att få något snabbt. Jag bor i Nybro, vilket är en mindre ort lite utanför Kalmar, och där var det hur lätt som helst att hitta bostad. Linnéstudenterna (linnestudenterna.se) är det man ska vända sig till om man behöver hjälp med bostad, eller vad som helst egentligen. Det är hur hjälpsamma som helst!
Vad är det för program du är intresserad av förresten?
Mikaela

2013-11-13 @ 18:44:40
URL: http://emiliahudatzky.blogspot.se
Postat av: Emilia

sv: Music & Event Management tror jag det heter, hehe. Har kollat på ett liknande i Borås också, men vill höra mig för lite. Egentligen vill jag inte alls flytta så långt (jag bor just nu ca 50 min från Sthlm), men... Är det en bra utbildning kan det vara värt det.

2013-11-18 @ 19:12:50
URL: http://emiliahudatzky.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback