Kings Cross, Baker Street och Wolverine

London var fantastisk. Det var precis som man hade förväntat sig samtidigt som det inte var det. Alla röda bussar, barn i skoluniform och gulliga kvarter är precis som man sett på film. Vi åkte runt och försökte se så mycket som möjligt, och jag hade kunnat stanna längre än 4 dagar. Måste åka dit igen någon gång och bara vara tror jag.
 
Vi kom dit på onsdag eftermiddag och åkte direkt till Kings Cross efter vi hade lämnat våra väskor där vi skulle bo. Jag var totalnörd och tog bild på perrong 9 3/4. DET VAR FANTASTISKT. Det hade öppnat en HP-shop där jag köpte Bertie Botts bönor.
 
Nästa dag åkte vi till 221B Baker Street. Det var också nördcooltfantastiskt, även om det inte såg likadant ut som i Sherlock, eftersom där nu finns museum och grejer.
 
Sedan fortsatte vi runt för att se allt det där man ska se, och jag fick skoskav som vanligt.
 
Vi åt amerikanskt, italienskt, japanskt... i princip allt förrutom något typiskt engelskt. Inte ens fish and chips. Shame on us.
 
Utsikt från London Eye.
 
Och så avslutade vi på Madame Tussauds. Vissa såg läskigt verkliga ut!
 
Jag tycket vi hann med mycket på fyra dagar ändå. Vi hann se Big Ben, London Eye, Pickadilly Circus och Harrods och allt det där. Vi var i Notting Hill, Hyde Park och South Kensington där vi bodde. Vi åkte the Underground, shoppade på Primark och Waterstones. Och det var regnade inte på oss en endaste gång! Allt som allt en mycket bra resa.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jag skulle också åkt direkt till Kings Cross!
Blev sugen på en London-weekend nu :)

2013-05-06 @ 21:02:23
URL: http://www.milkchocolateandcookies.blogg.se
Postat av: johanna

åh jag vill också åka till London!

2013-05-08 @ 09:19:48
URL: http://tigermysig.se
Postat av: hille

fast i Sherlock har de en helt annan gata som de använder för att filma Baker street, man kan fika på caféet som ligger bredvid "fake 221B" :) /tips till nästa london-besök från en annan Sherlocknörd.

2013-06-04 @ 11:13:17
URL: http://heleneryden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback