Nya böcker

I London var vi på Waterstones i Notting Hill, och då köpte jag två böcker.
 
Fantastic beasts & where to find them och The damned busters. To kill a mockingbird fick jag i försenad födelsedagspresent av min mormor. Jag har så många böcker att läsa nu, vet inte ens vart jag ska börja!

Get lucky

Daft Punks nya är supersvängig, men det har också kommit en hel del covers som även dem är hur bra som helst! Här är två favoriter:
 
Låter mer Daft Punk än Daft Punk själva!
 
Så vacker tolkning!

Kings Cross, Baker Street och Wolverine

London var fantastisk. Det var precis som man hade förväntat sig samtidigt som det inte var det. Alla röda bussar, barn i skoluniform och gulliga kvarter är precis som man sett på film. Vi åkte runt och försökte se så mycket som möjligt, och jag hade kunnat stanna längre än 4 dagar. Måste åka dit igen någon gång och bara vara tror jag.
 
Vi kom dit på onsdag eftermiddag och åkte direkt till Kings Cross efter vi hade lämnat våra väskor där vi skulle bo. Jag var totalnörd och tog bild på perrong 9 3/4. DET VAR FANTASTISKT. Det hade öppnat en HP-shop där jag köpte Bertie Botts bönor.
 
Nästa dag åkte vi till 221B Baker Street. Det var också nördcooltfantastiskt, även om det inte såg likadant ut som i Sherlock, eftersom där nu finns museum och grejer.
 
Sedan fortsatte vi runt för att se allt det där man ska se, och jag fick skoskav som vanligt.
 
Vi åt amerikanskt, italienskt, japanskt... i princip allt förrutom något typiskt engelskt. Inte ens fish and chips. Shame on us.
 
Utsikt från London Eye.
 
Och så avslutade vi på Madame Tussauds. Vissa såg läskigt verkliga ut!
 
Jag tycket vi hann med mycket på fyra dagar ändå. Vi hann se Big Ben, London Eye, Pickadilly Circus och Harrods och allt det där. Vi var i Notting Hill, Hyde Park och South Kensington där vi bodde. Vi åkte the Underground, shoppade på Primark och Waterstones. Och det var regnade inte på oss en endaste gång! Allt som allt en mycket bra resa.