Reading list 2013

Hanna har satt upp mål för sin läsning i två år, så nu hakar jag på! Jag har ungefär 30 böcker i min bokhylla som jag inte har läst och jag tror inte jag kommer hinna med alla, men hälften känns rimligt. Jag läser gärna, men det går långsamt om jag inte fastnar direkt. Har nog ca 10 böcker liggandes som jag läst första kapitlet ur ungefär. FYY. Så nu blir det ordning och reda. Man kanske ska göra upp ett lässchema?
 
Dessutom ska jag försöka att inte läsa om böcker jag läst innan. Hittar jag en bok jag tycker om läser jag den lätt fem gånger. Det finns inte tid för sånt trams nu när jag ska försöka läsa alla böcker nedan! (eller hälften i alla fall)
 
Club Dead / Scott Pilgrim vol.5 / Scott Pilgrim vol.6 / 1984 / Abraham Lincoln vampire hunter / Stolthet och fördom och zombier / De utvalda / Dead to the world / Brödera Benzinis spektakulära cirkusshow / The Great Gatsby / 1Q84 första boken / 1Q84 andra boken / Liftarens guide till galaxen / Flickan från ovan / Vilda gröna ögon / Kärlekens historia / Sputnikälskling / Fight Club / Kapitulera omedelbart eller dö / Amercan Psycho
 
Utöver dessa är det Hunger Games trilogin på engelska (har läst dem på svenska redan), del 5-8 av Sookie Stackhouse serien och En vampyrs bekännelse. Någon som läst någon av dem?

Kommentarer
Postat av: lina [discosadness.blogg.se]

yää fight club gogogo!

2013-01-08 @ 17:17:28
URL: http://discosadness.blogg.se
Postat av: Patricia

Hej! ville bara sejja att Magnus Nordin skriver bra böcker, om du inte fasnar för någån av dina så kan du läsa en bok av Magnus, man fasnar direkt! :)

2013-01-16 @ 08:49:41
URL: http://paisu.blogg.se
Postat av: Emilia

Har läst Hunger Games-trilogin på engelska. Kan vara det bästa jag någonsin läst, jag har inte hittat några bättre böcker efter det.

2013-01-19 @ 17:33:27
URL: http://emiliahudatzky.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback