Lite småstöriga saker

 
Vad är en blogg om inte en plats att avreagera sig och belysa några världsbetydande problem? Här kommer några saker jag stör mig på lite smått:
 
- när någon tar bort vänner på facebook och skriver en status om det! "Rensar bland vänner nu, inget personligt!". Förstår inte varför man skulle vilja göra det? Och hur blir det inte personligt? Man skulle ju inte direkt fram till någon man känner och säga "jag vill inte vara vän med dig längre".
- människor som använder ord som yolo, swag, carpe diem osv.
- HASHTAGS! Ok med en, men när det är 20 stycken på en instagrambild föreställande en potatis vill jag kasta en miniräknare på min krukväxt ungefär.
- gamla tanter som automatiskt tror att eftersom de är gamla har de rätt till hela trottoaren.
- min granne som åker iväg 5.30 och lyssnar på eurotechno på högsta volym i bilen medans han skrapar rutorna.
- nu när vi ändå är inne på grannar: ludd i torktumlaren!
- när man tappar bort den där gummiploppen som sitter på hörlurarna. Det finns ju inte direkt någon ploppaffär man kan gå till för att skaffa en ny, utan man får ta den som man fick med som extra, men som egentligen är för stor. Så sen kommer den ena glida ur örat hela tiden tills man skaffar nya. EDIT: såg att det fanns extra ploppar att köpa på Clas Olsson. WOHOO!
- när man skriver något någonstans på the world wide web på engelska, och det kommer en stöddig amerikan och rättar ens stavning. GAAH, min engelska är i alla fall bätte än din svenska.
- comic sans i logotyper. Eller var som helst egentligen.
- den där lilla trianglen smuts som alltid är i mitten på vindrutan, där inte vindrutetorkarna når.
- när man ska hjälpa någon (läs: förälder eller morfar) med något på datorn och de börjar skriva www eller högerklickar>copy istället för kortkommando, ungefär så här. Är på väg att avlida varje gång.
 
Någon som har något att tillägga? ;)

Kommentarer
Postat av: Alec

När lärare klagar på hur man refererat!

2013-02-11 @ 21:41:08
URL: http://cookiesandmilk.blogg.se
Postat av: Hanna ♥ Foto & Me

Haha, precis dom här sakerna har jag med stört mig på. Men har också märkt att när någon tar bort en som vän på fb så blir det nästan automatiskt att man prenumenera på den människan istället och jag tänker "vill du inte vara vän med mig här så skiter väl jag i vad du skriver om!".

2013-02-11 @ 21:47:26
URL: http://hannaraw.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback