Loppis!

Säljer en hel hög med kläder på tradera, utropspris 1 kr på alltihop! Fyndafynda här.
 

Buffy, Walking Dead & The Crow

Fick paket från adlibris idag. Nu vet ni vad jag ska göra i helgen!
 
Har ni sett bokus nya grafiska profil förresten? Så. Himla. Ful. Varför ändra på något som funkar och som alla känner igen? Nästan värre än när Gap gjorde om sin logga.
 

Lite småstöriga saker

 
Vad är en blogg om inte en plats att avreagera sig och belysa några världsbetydande problem? Här kommer några saker jag stör mig på lite smått:
 
- när någon tar bort vänner på facebook och skriver en status om det! "Rensar bland vänner nu, inget personligt!". Förstår inte varför man skulle vilja göra det? Och hur blir det inte personligt? Man skulle ju inte direkt fram till någon man känner och säga "jag vill inte vara vän med dig längre".
- människor som använder ord som yolo, swag, carpe diem osv.
- HASHTAGS! Ok med en, men när det är 20 stycken på en instagrambild föreställande en potatis vill jag kasta en miniräknare på min krukväxt ungefär.
- gamla tanter som automatiskt tror att eftersom de är gamla har de rätt till hela trottoaren.
- min granne som åker iväg 5.30 och lyssnar på eurotechno på högsta volym i bilen medans han skrapar rutorna.
- nu när vi ändå är inne på grannar: ludd i torktumlaren!
- när man tappar bort den där gummiploppen som sitter på hörlurarna. Det finns ju inte direkt någon ploppaffär man kan gå till för att skaffa en ny, utan man får ta den som man fick med som extra, men som egentligen är för stor. Så sen kommer den ena glida ur örat hela tiden tills man skaffar nya. EDIT: såg att det fanns extra ploppar att köpa på Clas Olsson. WOHOO!
- när man skriver något någonstans på the world wide web på engelska, och det kommer en stöddig amerikan och rättar ens stavning. GAAH, min engelska är i alla fall bätte än din svenska.
- comic sans i logotyper. Eller var som helst egentligen.
- den där lilla trianglen smuts som alltid är i mitten på vindrutan, där inte vindrutetorkarna når.
- när man ska hjälpa någon (läs: förälder eller morfar) med något på datorn och de börjar skriva www eller högerklickar>copy istället för kortkommando, ungefär så här. Är på väg att avlida varje gång.
 
Någon som har något att tillägga? ;)

Ermahgerd

Helg har aldrig känts bättre än nu. Hela veckan i skolan har varit intensiv som tusan. Igår kom jag hem 23.45 (!) efter en hel dag med appskapande och stop motion (vår grupp hade dock inte tid att göra några flashiga extrafilmer som denna...). Idag var det redovisning och sedan var jag på loppis och sedan åkte jag hem och dog i soffan. Ska bara läsa och kolla på Dead Like Me tills på söndag har jag tänkt.
 
Hittade några finfina grejer, men köpte inget, haha ;)

 

Do you take this woman in death for the rest of your unnatural life?

Okej. Nu har jag lyssnat på endast Avenged Sevenfold i två veckor. Jag har en såndär nostalgivecka ungefär en gång varje år. Förra året var det My Chemical Romance. Här är hela nostalgilistan på spotify om det är någon som är sugen på den. Det är nostalgi från den tiden då jag hade svart hår och poster över hela väggarna ;)
Men alla har väl sånna här veckor ibland? När man slår på private session på spotify och dammar av något gammalt album från 2006. Den som påstår något annat ljuger, haha!
 
Oh well. Jag förväntar mig att allt ska vara back to normal om ett par dagar. Då blir det kakor och blommor och regnbågar och unicorns igen!
 
Så länge, gifs!
Från vad jag en gång i tiden tyckte var den bästa live-DVDn någonsin ;)

Nu är det vår säger vi.

Efter att ha sett flower headbands på Lana Del Rey och Audrey Kitching och diverse bloggar ville jag göra mina egna! Så jag köpte lite plastblommor och rotade fram två diadem och limpistol och körde igång.
 
Kan tilläga att jag haft en sådan vecka där jag bara lyssnat på samma musik som när jag var femton. Medans jag satt och pysslade med blommor lyssnade jag på Almost Easy med Avenged Sevenfold. Den mörka svåra Mikaela och den pastelliga Mikaela arbetar bra ihop!
 
Resultatet! De vita limmade jag på med limpistol, och de röda hade ju en själk som var i ståltråd så de snurrade jag bara runt diademet.
 
Så här festlig blir man! Jag ska tvinga fram våren nu. Har skrivit om glass hela veckan så det kändes nästan som sommar ett tag, tills jag tittade ut och såg all slask vill säga...