ungefär jul

Ska tipsa om min julplaylist! Jag gjorde den för två år sedan, men jag har lagt till 30 nya låtar i år. Den är perfekt om man är lite trött på all "vanlig" julmusik. HÄR finns den!
 
 
 

This is sempiternal

Förra veckan fick jag uppleva tonårsdrömmen: att se Bring Me the Horizon! Det var bra, det var bäst och det var bättre än bäst. Det var dessutom på KB i Malmö, som råkar vara ett fantastisk ställe. Jag fick till och med en poster med mig hem, gratis och allt! Det vägde helt klart upp det faktum att vi var tvungna att genomlida Pierce the Veil som förband, haha!
 

Blomdiadem / Flower headband

Jag tänkte sälja lite diadem! Det var julmarknad igår, men där lyckades jag bara sälja sju. Det var dock lite fel crowd där, då det var ungefär 90% pensionärer. Så nu provar vi här!
 
Om du vill köpa ett diadem:  skicka bara en kommentar (se till så att du angett din mail) eller släng iväg ett mejl till mikaelabjarve@gmail.com med vilket nummer du vill köpa och din adress så jag vet vart jag ska skicka. Man kan såklart hämta hos mig om man har möjlighet till det.
Pris: Alla diadem kostar 60 kr och alla elastiska hårband utom nummer 17 kostar 40 kr. Jag vet inte exakt vad frakten kommer att gå på, men jag gissar runt 18 för diademen och 6 för de elastiska hårbanden.
 
Diademen passar både barn och vuxna, men de elastiska hårbanden är lite olika längder.
 
Nr. 1: stora röda rosor.
 
Nr. 2: Blandade blå blommor.
 
Nr. 3: Stora röda blommor. SÅLD.
 
Nr. 4: Gula blommor. Jag tror denna gör sig bättre i brunt hår.
 
Nr. 5: Blå blommor.
 
Nr. 6: Prästkragar. SÅLD
 
Nr. 7: Röda och vita blommor.
 
Nr. 8: Körsbärsblommor. SÅLD
 
Nr. 9: Orange och gula blommor.
 
Nr. 10: Lila blommor.
 
Nr. 11: Ljusrosa och vita blommor.
 
Nr. 12: Gröna blommor. SÅLD
 
Nr. 13: Blandade röda blommor. Omkrets 56 cm + elasticitet. SÅLD.
 
Nr. 14: Blandade ljusa blommor. Omkrets 50 cm + elasticitet. Passar barn på ca 5 år. Den går att ha om man har större huvud, men då blir det lite mer mellanrum mellan blommorna, som man kan se på bilden ovan.
 
Nr. 15: Sommarblommor. Omkrets 47-48 cm. Ingen elasticitet. Passar barn på ca 2 år.
 
Nr. 16: Små rosa och vita blommor. Omkrets 56 cm + elasticitet.
 
Nr. 17: Lila och vita blommor. Omketsen på denna är 21 cm + elasticitet, den är tänkt att sitta runt en knut. Denna kostar 20 kr.
 
Det var alla! Ifall ni undrar något så bara fråga i kommentarerna eller skicka ett mejl :)