If you run long enough the earth begins to move

 
Hela helgen har jag i princip endast läst kurslitteratur och haft tråkigt. Och så har jag smörjt in mina kängor också. Och lyssnat på denna låten ca en miljon gånger. Fullt ös!

Bokmässan 2012

Jag var på bokmässan med skolan igår. Det var som att komma till bokhimmelriket. Jag fick med mig fyra böcker och en gratis tygpåse hem. Och jag fick titta på en bit uran, bara det!
 
Kapitulera omedelbart eller dö, The Picture of Dorian Gray och två Dr. Seuss blev det!

Hur man gör en gammal byrå lite roligare

Jag bestämde mig för att klä en gammal tråkig ikeabyrå i hyllpapper. Ett billigt och ganska enkelt sätt göra om en byrå!
Det ända man behöver är hyllpapper (jag köpte mitt på TGR), linjal och en skalpell/hobbykniv eller liknande.
 
Såhär såg den ut innan. Fast här hade jag redan skruvat av knopparna. 
 
Först mäter man ut hur mycket man behöver och klipper.
 
Jag tog så att det blev ca 1 cm mer runtom, ifall man råkar klistra på den lite snett. Då är det enklare att skära bort det som är över bara.
 
Sedan får man ta något smalt och vasst och göra hål i pappret där knopparna ska sitta. Jag köpte mina på Indiska!
 
Och här är det färdiga resultatet! Vad tycks?
 

Katt + Photo Booth

En magisk kombination!

Boy crushes

Eftersom att jag postade ett inlägg med snygga och braiga damer för ett tagsedan, så måste jag ju nästan göra ett med boys också.
 
Franco-bröderna alltså. Bra gener!

DIY: glittrig ljuslykta

Det är superlätt! Allt man behöver är en glasburk som man har tagit av ettiketten på, en pensel, glitter i valfri färg och lite decoupage lack/lim.
 
Blanda lite lim med mycket glitter och måla på glasburken. Låt torka. Klart! Hur enkelt som helst!
 

Jag kan tänka mig att silvrigt glitter blir snyggast, men jag hade fyra burkar grönt glitter jag kände att jag var tvungen att ta slut på ;) Det behövs bara ungefär en tesked, så det finns fortfarande en del kvar...
 
Decoupage lack kan man nog hitta på Panduro och liknande butiker. Jag köpte mitt i en scrapbookingbutik. Glitter finns i leksaksaffärer, bokhandlar.... överallt!

Goodreads

Har äntligen skaffat ett konto på goodreads! Jag som är besatt av att göra listor på allt (här är en lista på alla filmer jag sett, eller i alla fall alla jag kommer ihåg) så borde det ha skett tidigare. Just nu är det fler böcker i min to-read lista än i läst-listan, men jag lägger till efter hand att jag kommer ihåg fler böcker jag har läst. Så, ifall någon mer är medlem där, bli vän med mig! Sirkusar heter jag.
 
Lite av böckerna i min to-read lista.
 

Loppisfynd

Jag och Hanna var på loppis på Folkets Park och Stadsmissionen igår. Jag hittade två LP-skivor, en kamera och en handvisp!
 

Jag vet inte om kameran fungerar, jag satte i batteri men lampan som indikerar att blixten har laddat klart lyser inte...
 

Smoothie

Hallon + vanilj yoghurt = mums!
Så enkelt och så gott. Jag har äntligen köpt en mixer så jag gör smoothies jämt numera. Har saknat det! Nu har jag dessutom fått en anledning att använda mina fina glas.
Ikväll ska jag hem till Gabriella, det vankas nämligen spelkväll! Har inga spel, men tar med min Harry Potter kortlek, måste ju bidra med något ;)

Detta har jag skrattat åt idag.

 
Denna artikeln, samt detta och detta youtubeklippet.

Coldplay

Här kommer bilder från Colplay, som var helt fantastiska! De har verkligt överträffat sig själva, och jag som inte trodde det kunde bli bätre! Det hade varit kul att höra lite fler av de gamla låtarna, men det gjorde absolut ingenting, allt var helt perfekt ändå <3
 

Det startade med dunder och brak. Det var fyverkerier och konfetti och stora ballonger överallt!
 

Och armbanden lös i olika färger! Jag hade ju oturen att få ett som inte fungerade, men Linas blinkade fint.

Alla lysande armband! Jag blev lite för exalterad för att kunna hålla kameran helt stilla dock ;)
 

Under hela konserten var det fyverkerier och konfetti i flera omgångar, och i slutet ett extra långt fyverkerispel. Efter allt fantastiskt tog vi oss hemmåt genom den inte lika fantastiska tunnelbanan som var helt överfull. Men det gjorde inte så mycket efter en helt perfekt kväll!

Stockholm

Jag använde inte min kamera så mycket när jag och Lina var i Stockholm, men här kommer i alla fall några bilder!
 

På onsdagen gick vi och kollade i butiker, mest på drottninggatan. Efter en stund satte vi oss i gräset utanför Kungliga biblioteket och vilade benen.


Lina var cool.


Vi hade båda köpt något fint.


Macarons från Ladurée!
 
Och jag hade köpt en blomkrans från Beyond Retro.
 
På kvällen åt vi på Hard Rock Café, men jag har inga bilder därifrån. Det var gott som vanligt i alla fall. Och på torsdagen var konserten och Coldplay var superbra, som vanligt ;) Men det får vi titta på en annan dag!