Copyvecka

Vi har haft en helt sjukt intensiv vecka i skolan. Vi har haft copyvecka (Copywriter är den som skriver texten till reklam), och det har varit nya uppgifter varje dag. Så här kommer lite vad jag har pysslat med de senaste dagarna.
 
Till vänster har vi en annons för Häxan metallputs. Ni vet det där medlet alla gamla tanter putsar sina silverljusstakar med. Målgruppen här var dock kvinnor runt 30, så det var lite knepigare.
Till vänster är ett te. Vi fick lukta på ett te och skapa ett eget utifrån vad vi tyckte att det luktade. Mitt heter Lemon Dreams! Här var det inte förpackningen som var det viktiga, utan texten om teet som står på baksidan. Men den är så cheesy och töntig, så det skippar vi.
 
Vi fick i uppgift att skriva en text till baksidan av mjölkpaketet. Vi skulle förklara deklarering för de mellan 7-18 år. En utmaning helt klart eftersom att det är ungefär det tråkigaste i universum.
 
Utöver det har vi skrivit ett kärleksbrev till vår lokala bensinmack och en erotisk manual för handdiskning. Och jag har gjort en kondomreklam, haha! Uppgifterna har varit både knäppa och svåra, men mest har det varit roligt.
Sedan har det varit tentaplugg och tacokväll, så nu är jag helt slut. Har inte planerat att göra något annat än att sitta i min pyjamas och titta på The Walking Dead hela dagen!

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad kul med copywriting! Hela din blogg ser lite sådär härligt grafisk ut, pluggar du något åt det hållet? (:

2012-10-08 @ 01:12:06
URL: http://piggelinen.blogg.se
Postat av: Elin

Får skylla på tröttheten att jag inte såg din korta beskrivning uppe till höger... kul att du är inne på samma linje som mig! :D

2012-10-08 @ 01:12:48
URL: http://piggelinen.blogg.se
Postat av: Viktoria

hahahaha, vilken rolig uppgift med mjölken! verkligen ovanligt!

2012-10-17 @ 14:40:36
URL: http://hallonsplace.blogg.se/
Postat av: S

Vad heter utbildningen du går? Håller på att plugga upp betyg och letar kreativa utbildningar. Tycker din låter väldigt spännande :)

2012-10-22 @ 11:53:25
URL: http://Lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: m.

Mjölkpaketet är ju helt fantastiskt!

2012-10-22 @ 14:18:38
URL: http://an0rakcity.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback