Nio stygn

Har nu nio stygn på vänster skuldra. Jag hade en knöl där som nu är väck! Den var helt ofarlig, men jag ville ändå ta bort den. Det var första gången jag opererades, men det gick väldigt snabbt. Efter "nu får du lite mer sömnmedel" kommer jag inte ihåg något, och sedan kändes det som att jag vaknade en sekund senare, och då var allt klart. Väldigt skumt.
 
Min pappa var här och hjälpte till, och skruvade upp en krok i taket, så nu har jag en sänghimmel nästan! Vill helst vila där resten av veckan, men har grupparbete som måste göras... på fredag kommer i alla fall min fru, hurra!
 

She didn't even care enough to cut off my head or set me on fire. I mean, is that too much to ask?

Eftersom att en kurs tog slut i fredags, och den nya som började i måndags inte har några böcker man ska läsa (YAY!) tog jag tillfället i akt att börja titta på Buffy igen. Har bara sett avsnitt lite huller om buller förut, när det gick på TV, så nu har jag börjat från början!
 
 
Nittiotalsserier, vad skulle man göra utan er?

I dreamt about you last night and i fell out of bed twice.

Har aldrig varit mer glad i hela mitt liv över att det är helg. Har pluggat (eller mest försökt att plugga) hela veckan, och igår gick jag upp 5.30 för att göra den där jäkla tentan. I organisationskommunikation med projektkunskap. Ja, det är precis lika roligt som det låter.
Hade det inte varit för att alla böckerna kostade 500 kr styck hade jag haft ett bokbål idag. Istället var jag tvungen att gå upp 6.45 eftersom att jag hade tvättid.
 
Så, nu när jag har klagat färdigt ska jag låta er alla njuta av helgen ifred. Här får ni en 3D-bild på NYC från 2010 istället!
 

Warm Bodies

Jag läste boken för ett tag sedan, som var högt över mina förväntningar! Ser ut som att det kan bli lite Twilightpannkaka av det, men jag hoppas att jag har fel! Författaren har tydligen börjat knåpa på en uppföljare också...
 
 
Jag ska förresten se Skyfall ikväll. Någon som sett den?

Inspiration

Lite inspiration! Allt från pinterest.
 
 

Lite nymålat

Har ändrat lite här, bland annat header, länkar och rubriker.
 
Så som det såg ut före.
 
Det nya!
 
Vad tycks?

Sovmyshörnan

Jag har länge velat ha min säng i ett litet myshörn, och i lördags sådär mitt i natten nästan bestämde jag mig för att möblera om. Jag såg denna bilden på weheartit och började direkt. Innan stod min säng rätt ut från väggen, så jag tryckte in den i höret. Ska bara köpa ett sånt där nät från Ikea så blir det prima!
 

The perks of being a wallflower på bio

Blev jätteglad idag. The perks of being a wallflower kommer visas på svensk bio!
Vill hoppa upp och ner! Jag hänvisar till gifarna (gifsen? svårt ord att böja) i detta inlägg.
 
Den 1 januari har den premiär. Fin början på ett nytt år!

Fina fynden

Idag var det meningen att jag, Hanna och Frida skulle gå på ett möte om utlandsstudier, men eftersom att tåget var sent skulle vi inte komma fram förens mötet var nästan slut... Så då väntade vi i skolan och tittade på kattvideos tills Second hand butiken här öppnade! Jag hittade tre rätt så fina saker.
 
The Great Gatsby och en Penguin book. Båda för två kronor styck! Och det bästa: en bälgkamera!
 
Hur fin som helst! Nu står alla tre i bokhyllan, en ganska bra trio om jag får säga så själv.