Pom-poms och ballonger

Idag har vi dekorerat lite i skolan till avslutningen imorgon, väldigt tjusigt blev det! Jag och Hanna gjorde 6 pom-poms i papper och en bunte svalor. Nu är hela ateljén full med pastellfärgade ballonger, blommor och pom-poms.


Blommigt


Varför har Topshop så många fina klänningar när jag inte har några pengar? Det gör mig deprimerad.

How long do animals live?

Hittade denna på Sandras blogg och var tvungen att lägga upp den här eftersom att den är helt fantastisk. Jag visste inte att svanar kunde bli så gamla!


Ikväll ska jag och Gabriella förövrigt se Eurovision och trasha allas kläder och låtar, ska bli riktigt kul! Det är en tradition som jag försöker hålla vid liv ;)

Etthundra dagar
Om hundra dagar står jag och Lina (även kallad min fru) på Stockholms Stadion i ett konfettiregn med tusentals andra människor och fyra brillianta snubbar. Bilderna är från när jag såg dem 2009.

Emmaboda, fenix och eiffeltornet


Igår åkte jag och hanna till Emmaboda för att gå på loppis, där jag hittade detta fina halsbandet för en femma.


Sedan fikade vi på ett superfint 50-talsfik.


Sockerdricka är ju obligatoriskt. Speciellt om flaskan är såhär fin.


Och bäst av allt: de hade en jukebox! Hur festligt? Vi spelade alla låtar som fanns med Beach Boys, sedan tog vi tåget hem och jag tittade på Pretty Little Liars istället för att skriva på min psykologiuppgift... Ajabaja!

Hungerspelen

Eftersom att de svenska omslagen till Hungerspelenböckerna är så himla fula (eller i alla fall de två sista) så gjorde jag ett eget omslag till Fatta Eld, som är den andra boken. Jag försökte få med element från boken på omslaget, och tycker att jag lyckades rätt bra med tanke på att allt annat jag gör i vanliga fall är pastelligt och färgglatt och lite lekfullt. Men det passar ju inte direkt till boken ;)


Framsidan.


Hela omslaget.

Så vad tycker ni, bättre än de andra?

Lost in a day dream

Här kommer lite från min telefon och instagram! Heter sirkusar där om någon vill följa :)


Vi hade lite grill och kalas mitt bland alla stafflier i skolan en fredag!


Årets första mjukglass och tjusiga moln. Någon påpekade att det såg ut som en tjock gubbe som sprang, och det gör det ju, haha!


Jag invigde sommarskorna förra veckan, och tittade lite på Batman: The Animated Series.


Jag igår, som matchade min klänning med mitt förkläde väldigt bra!

Bra saker [del fem]

Fortsätter där jag slutade för nästan ett år sedan, och listar lite bra saker.


Analogt

Jag framkallade dem första bilderna jag tagit med min minolta förra veckan! Jag var i skolan och skannade in dem idag, så jag tänkte visa några.


Fokusen hamnade lite långt bak, men tycker att det blev rätt fint ändå :)

Och dem två sista hände det något med, haha! Det var flera andra bilder som var sådär också, tyvärr. Det blir en så härlig känsla i analoga bilder som aldrig går att få till med en digital kamera eller photoshop. I like it!

Kiwi + hallon + saft = isglass


Jag blev lite inspirerad av denna och bestämde mig för att göra glass igår. Väldigt enkelt och hur gott som helst! Jag hade en skiva kiwi, frysta hallon och lite saft i min.


Pottermore

Ungefär hundra år efter alla andra skaffade jag äntligen ett konto på Pottermore. Allt är så fint! Hoppas bara de lägger till de övriga böckerna snart så att man kan fortsätta.

Någon mer som är medlem?

Totoro

Gjorde denna i samband med en uppgifit i skolan. Man skulle bygga en bild med bitar av andra bilder. Så den här består av bilder på tyg, en vägg och trä!


OK Go!

De har de mest episka videorna. Punkt.
Apple blossom

Så fint att det har börjat blomma lite på träden! Har inte sett till några körsbärsträd här i Nybro dock :(

Några vitsippor får vara med på ett hörn också!

Double exposure fail

Försökte mig på att dubbelexponera med min polaroidkamera idag, vilket gick sådär.

(Dubbelexponering med polaroidkamera är när man tar en bild utan att den matas ut, och sedan tar en bild till på samma "kort", så att dem blandas med varandra såhär ungefär.)


På första bilden blev ingen dubbelexponering alls, utan bara en helt vanlig bild. På andra lyckades jag, men man ser inte vitsipporna så himla tydligt. Och den tredje kom ut helt blank...


På ett sätt blev den ganska fin, som ett virrvarr med färger och löv. Men vitsipporna hade gärna fått synas lite mer.

Trettionde april

Testar mobilblogg, spännande! Valborg var mysigt, jag tittade på brasa och fyrverkerier, spelade galenpanna och åt dumleklubbor.