Damn you allergies!

Kan knappt gå utanför dörren utan att få en allergisk chock... love it!

Sommarläsning


Kör för tredje året i rad ett litet sommarläsningsinlägg (här och här är de andra två).
Tänkte läsa böckerna på bilden i sommar, och förrutom dem ovan har jag också reserverat Var är Alaska? av John Green på bibioteket.
Någon som har läst någon av böckerna?

Lite så.Bild på jäspande katt, alltid lika kul! Jag föreställer mig att han sjunger "HEEEEY MACARENA!"

Fint från google maps

En hel blogg med massa tjusiga, knäppa och roliga skärmdumpar från google maps! Här hittar ni den.Hur fint?

Knytkalas

Jag var på knytkalas för några dagar sedan, men glömde i princip bort min kamera. Anna hade gjort världens godaste dessert som jag fick en bild på i alla fall. Det var turkisk youhurt, smulade digestive kex, hallon, honung och pistagenötter. Supergott!


Avisavisavis

Dör stora avisdöden idag. Vill också se Cure! Helst av allt vill jag bygga en tidsmaskin och se dem live 1990 eller något i den stilen, när de fortfarande var i princip alla orginalmedlemmar. Men att se dem på Hultsfred ikväll hade varit rätt okej det med.


Tröstar mig med en gif!

I solen

Lite lagom med sol, en mysig katt och fotboll på TV. Vad kan bli bättre?

Lex Hives

The Hives har släppt nytt, äntligen! Och det svänger. Som vanligt alltså.


Klicka på bilden för att lyssna.

ÄNTLIGEN II


Idag fick jag och Lina äntligen se första avsnittet på säsong fem av True Blood. Folk var nakna, there was blood splashing och avsnittet slutade superspännande. Allt var som förväntat alltså.

En nyckel

I lördags var jag och mamma i Växjö för att fira att Linnéa hade tagit studenten.Som present hade jag köpt en låda och lagt i lite saker som kan vara bra att ha på sommaren. Som t.ex. Hole's bästa album, Hungerspelen och en film.


Och den här scrub-tvål-saken, som luktade vaniljglass. Ville nästan äta upp den, så jag lade i lite choklad i lådan också. För säkerhets skull.

På kvällen skulle vi åka till Nybro och sova i min lägenhet, och hämta lite av mina grejer (jag kunde inte ta allt på tåget). Men när vi kört mer än halvvägs frågar mamma om jag har nyckeln med mig. SHIT. Den ligger i jackan som jag glömde ta med mig. Så då fick vi ringa Nybro Bostads jour och han i sin tur fick ringa lite, men allt fixade sig. Tack och lov. Hade blivit lite jobbigt annars!

Hemma


När jag kom hem luktade det hav, det fanns Ängelholmsglass att välja på i frysdisken, katten var på jakt, åkrarna bredde ut sig så långt ögat kunde se, man hörde danska lite varstans och folk vet vad en spann är för något. Allt är som det ska med andra ord. Ska bli så himla skönt att vara hemma i Skåne hela sommaren!

Jag och mamma fikade på svenska jordgubbar och syltgrottor som jag bakade igår kväll, för att bli av med lite smör. Mina första svenska jordgubbar för detta året. Supergott, fem av fem toasts!


ÄNTLIGEN


Serien jag hatar att jag älskar.

Examen

I fredags var det avslutning och examen och allt sådant festligt. Först hölls det en massa tal och vi åt god jordgubbstårta som jag glömde ta bild på...


Vi var i konserthyttan som är otroligt fin men tyvärr läckte in när det började regna, haha!


Sedan var det middag.Alla hade klätt upp sig.


Efter middagen var det fest i Ateljén som vi hade dekorerat dagen innan.


De obligatoriska burktornen.


Frida i ett eldregn! Sedan glömde jag bort min kamera, men kul hade vi! Det var inte riktigt lika roligt att städa upp dagen efter dock. Det enda bra var att det fanns lite överbliven tårta vi kunde äta i alla fall ;-)

Jag tapetserade förresten om här, det kanske ni har märkt? Behöll färgerna men ändrade mönstret från randigt till denna cirkusrutiga! Vad tycks?

Söndagsfrukost

Jag bakade scones till frukost idag. Delvis för att jag inte hade något bröd hemma eftersom att jag snart åker hem till Skåne och då känns det onödigt att handla, men mest för att det är supergott.


Har ätit en himla massa vattenmelon på senaste tiden, men det är ju såå gott.


Muminpappa fick vara med.


Och några blommor i en burk. Jag vet inte om de kanske är ogräs egentligen, men vad spelar det för roll när de är söta?