The Amazing Spider-Man

Äntligen äntligen har jag sett den! Och den var superbra. Hoppas att det bli bättre nu än förra gången (tänker mest på Spider-Man 3 som var en rätt stor flopp), och än så länge ser det bra ut! Ingen James Franco med denna gången tyvärr, men man kan ju inte få allt! ;)

Mat+Instagram

Mat+instagram=sant. Heter sirkusar på instagram om någon vill följa!

Till havs

Mina kusiner ska segla jorden runt, så igår åkte vi till hamnen och vinkade adjö. Ungefär tre år kommer det att ta, så vi ses förmodligen inte förrän de kommer tillbaka igen. Min farbror och hans fru har seglat runt jorden en gång förut, innan mina kusiner var födda, så nu ska de göra det igen!

Från balkongen

Har saknat detta. Man ser inte solnedgångar som denna i de Småländska skogarna!

We're just two lost souls swimming in a fish bowl

Några favoriter från Flickr. Klicka på bilderna för källor!

En liten paus

Det blev en liten paus, det var inget jag hade planerat eller så. Har bara inte haft någon lust att sitta vid datorn alls. Eller fotografera. Jag har nog blivit trött på att fotografera digitalt helt enkelt. När jag fotograferat upp rullen i min minolta och framkallat den kan ni få se det istället!
Under tiden har jag bland annat firat midsommar, blivit sjuk, varit på födelsedagskalas, övningkkört, hälsat på i Linas stall, målat, läst i trädgården, ätit massor av jordgubbar och kramat katten.
 
Jag heter sirkusar på instagram om ni vill följa mig där!