StrawberriesMums mums. Självklart inte alls lika goda som dem svenska man köper på sommaren, men det funkar när dem kostar tio kronor och februari äntligen är över.

Bokrea


Nu när det är bokrea kan det bli lite svårt att hålla i pengarna. Jag har en hög med knäppa böcker att läsa nu i alla fall! Stolthet och fördom och zombier är nog den knäppaste. Den utgår från originalet, och så har man lagt till lite zombies. Jag hoppas på att det gör den läsbar, eftersom att originalet är ett stort sömnpiller! ;)

Hej gammal blogg som får vara ny!

Nu är jag tillbaka på blogg.se igen! Hoppas att alla ska trivas här :)

Mänsklig värme

Detta är det första man ser när man kommer innanför dörren nu, fina Markus! Han släpper förresten nytt album snart, det hoppas jag inte någon har missat? ;)

 

Jag har läst två tredjedelar av Warm Bodies nu, och jag är faktiskt positivt överraskad. Det är inte alls någon Twilight story. Den utspelar sig i en värld där allt har kollapsat. Allt är dött och de människor som lever bor i skydd och tränas till att döda zombies som håller på att ta över välden.

Boken handlar om R, som inte är som alla andra levande döda. När han äter någons hjärna (för det är ju så zombies gör) upplever R den personens minnen och då inser han att han måste rädda Julie, offrets flickvän. Men att skydda henne från alla de andra zombierna (zombiarna, zombiesen, hur tusan böjer man zombie?) är ju inte det lättaste.

Det är faktiskt en helt okej bok hittills, jag hoppas att inte filmen blir någon töntig kärlekshistoria nu bara...


Warm bodies

Jag fick hem den här boken idag. Vad jag har hört och av vad jag kan avläsa på baksidan av boken så ska det vara som Twilight, fast med zombies. Jag VET, ska man skratta eller gråta? Boken håller redan på att bli film, så jag var ju bara tvungen att undersöka detta!  Well, försöker börja läsa den här med en open mind. Jag återkommer när jag har läst ut den, men jag kan ju säga redan nu att mina förväntningar inte är direkt höga.

 


Hej!

Dricker te: like a boss.

 

 

Ni får ursäkta kvalitén på mina blogginlägg, men all slask ute gör att man helst håller sig inne och har ett filmmaraton och tittar på Batman Begins, The Dark Knight samt alla tre Spiderman-filmer.


Den eviga frågan

 


Pinterest

Jag skaffade mig ett konto på Pinterest, jättebra ställe att samla inspiration!

 

Klicka här för att komma till min Pinterest!


I dreamt about you last night, and I fell out of bed twice.

Jag köpte världens tjusigaste mugg igår! Egentligen skulle jag bara ha en timer och lite annat på Ikea, men i väntan på bussen dit slank jag in på Tgr och H&M, och då går det som det går.
Det bästa är cykeln på insidan.


Den här väskan i finaste röda färgen fick också följa med hem.

Paj

Igår bakade jag en rätt så smarrig paj om jag får säga så själv ;-) Paj är lite som pizza eller omelett, man kan bara lägga på allt man tycker är gott. Jag hade små tomater, oliver, fetaost och pesto på min. Och spenat i botten. Jag utgick från detta receptet!

 

 


"The dance is tomorrow. She's a cheerleader, you've seen Star Wars 27 times. You do the math"

Funderar på att se om den här tv-serien för fjärde gången. Bästbästbäst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag beordrar er att se om ni inte redan gjort det!


Lite sådant jag glömt att visa

Tänkte att jag kanske kunde visa vad jag har gjort i skolan. Så i brist på annat att blogga om kommer här en filmposter, ett tidningsomslag och två arbetsprover ;-)

 

Vi hade i uppgift att göra en typografisk filmposter, dvs vi fick bara använda oss av text. Den andra är omslaget till en fiktiv tidning.

 

Två arbetsprover som jag kom in på utbildningen med. Man skulle göra omslag till två reseguider.


Instragram

Tänkte bara visa några få bilder ur telefonen!

Vi hade en workshop i skolan där vi skulle hitta popcorn som såg ut som något och göra en liten utställning. Dem här kallade vi för Trädet och Mumin innan badet.

 

Hur fint det än kan vara med snö börjar det bli lite tröttsamt att allt är fastfruset på min cykel varje morgon...

 

Jag fick en liten fjäder som bonus när jag köpte ägg idag, väldigt snällt :) Och från igår när jag, Hanna och Gabriella bakade morotskaka och spelade Galenpanna. Hur god som helst! Recept här.


Flickr favoriter

 

 

 

 

 

 

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5.