Macarons

 

Jag och Lina bakade makroner idag. Dem blev kanske inte jättefina, men supergoda i alla fall! Några med hallonsmak och några med chokladsmak blev det. Receptet hittade vi här.


"I just like how he's always leaning. Against stuff. He leans great."

Jag har kollat alla avsnitten av My So-Called Life på tre dagar. Det är en TV-serie från 1994, men den blev nerlagd efter en säsong. Fattar inte varför. Hur kan man lägga ner Jared Leto och Claire Danes? Såg i vilket fall sista avsnittet i förrgår, och nu känner jag mig helt deprimerad över att det inte finns mer att se. Tusan.


Ny


Inte helt illa för att ha sytt en klänning för första gången ändå? :)

Köpenhamn

I måndags åkte fotoklassen till Köpenhamn. Vi besökte Christiania, som var helt galet. Men där fick man inte fotografera.

Vi fikade lite.

 

Sedan gick vi till Tivoli, och åkte lite karuseller :)

Och så kollade vi in deras akvarium.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och så åkte vi lite till.

När det började närma sig kvällen åkte vi hem, och idag har jag ingen röst kvar. Jag är förkyld + jag tappade bort mina halstabletter + jag skrek när jag åkte bergochdalbana. Igår var jag hes, jag kunde sjunga it's a heartache med äkta bonnie tyler rasp i rösten, haha. Men idag kommer det knappt något ljud alls >:


Drömmar

Jag och Lina har bakat drömmar idag, men de blev lite för smuliga >: Dem var fina och smakade helt okej annars. Idag har jag dessutom sytt en massa, får väl se om det blir något bra av det ;)

Håller på att bli förkyld känner jag, härligt </3 Ska ta det lugnt hela helgen och hoppas på att det aldrig bryter ut.


Coola katten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Källor: 1, 2, 3.

Nu är jag klar med gymnasiet. Alla uppgifter och arbeten är inlämnade. Så himla skönt, jag har inte haft något liv de senaste dagarna. Det har varit arbetsprover till högskolan, kompletteringsuppgift i engelska C, muntligt förhör i mediekommunikation, praktik, en uppgift om EU i samhälle.... nu kan jag äntligen andas!


Strawberries
Årets första jordgubbar!

Wallpaper


Jag tänkte dela med mig av en wallpaper jag gjorde för ett par månader sedan. Den finns i större format här.

Roadtrip


Jag och Lina gjorde en roadtrip till Nybro utanför Kalmar igår för att besöka Linnéuniversitetet. Vi lyssnade på Hits for Kids i bilen och jag läste kartan men vi körde ändå fel två gånger ;) Inget allvarligt, vi hittade rätt ganska så snabbt igen. På slutet blixtrade det, lite småläskigt men vi dunkade på med Aqua ändå ;)

Bild från Kroatien


Bild från Kroatien. Jag har postat detta inlägget innan, men det försvann konstigt nog...

Jag flyttar!

Yes, jag tar mitt pick och pack och flyttar till bjarvemikaela.blogspot.com. Häng med!

SMOOTHIE!

by mikaela bjarveJag gjorde smoothie som mellanmål idag, gott och nyttigt :) Receptet hittade jag här. Och ifall ni inte har någon mixer går stavmixer lika bra :)

And if a double-decker bus crashes into us, to die by your side is such a heavenly way to die.Hela vårterminen nästan har jag haft praktik på järnvägsmuseet och fotograferat och gjort broshyrer och grejer. Idag hade de en stor museumdag så då var jag där för att dokumentera det hela. Där fanns gamla ånglok och bilar och aktiviteter under hela dagen. Finast var i alla fall Londonbussen :)

köp köp!


Jag säljer två jackor och en t-shirt på tradera! Klicka här för att kika närmare.

Lockar

Jag var hos frisören igår och klippte mig, och min frisör provade att locka mitt hår också. Mycket tjusigt blev det :) Mitt ansikte såg fruktansvärt ut dock, så jag blurrade. Jag vill ju inte skrämma ivåg någon.


Flickr favs.


1. The Execution. 2. Up Close. 3. 04. 4. Grand Canyon. 5. TributeAmelieCherrys2. 6. A Merry Poppins Moment. 7. Untitled. 8. [12/365]. 9. Brooklyn Botanic Garden. 10. G R A S S. 11. Le City of Paris in My Hands. 12. ***.