Sallad, krusbär och hallon.

Min mamma har fixat i trädgården i flera veckor, och nu är det så gott som klart! En liten myshörna med bärbuskar och grejer. Jag har hjälpt till att plantera lite :) Ovanför sängen, som vi har som en utesoffa, är en pergola där det så småningom ska klänga växter och skapa ett fint tak :)

I lådorna finns bönor, morötter, sallad, jordgubbar, basilika och persilja. Runtom står lite bärbuskar, bland annat blåbär, vinbär, krusbär och hallon.

 

 

 

 

 

 

 


Hej igen

Hej. Jag har inte haft lust att skriva i bloggen, jag har inga bilder heller. Jag har bilder från midsommar, men jag har inte lagt över dem i datorn än. Tror dem hamnar på facebook sen. Midsommar var trevligt i alla fall. Jag och fina vänner och folk jag inte kände firade hos min forne klasskamrat Liza. Vi grillade och jag och Lina dansade till The Smiths och Joy Division. Och på lördagen var jag på picknick, fast i partytält. Det var också trevligt :) Hoppas alla har haft en fin helg, jag tror det är dags att sova lite nu.


The world won't listen.

Jag har en fotosvacka just nu, eller vad man kallar det. Jag känner mig oinspirerad och alla bilder blir bara dåliga och allt är fult. Och på det hela är jag allergisk och förkyld också. Och jag har lyssnat på samma Depeche Mode låt ungefär 20 gånger.


My neighbour Totoro

 

 

 

Sötaste filmen.


It's not a star it's a satellite

Jag tänkte visa min bok, kom på att jag inte gjort det, förutom framsidan då. Det är likadant på varje uppslag: en bild på vänster sida och receptet på höger sida. Jag visar inte alla sidor dock, det hade blivit så många bilder då ;)

Framsida.

 

Baksidan.


"In my world everyone's a pony and they all eat rainbows and poop butterflies!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Och världens bästa spel efter nyan cat: robot unicorn attack.


Vidare, vidare utan vidare.

Jag påbörjade ledigheten med en stor förkylning... inte så kul. Tror att jag har förbrukat fem paket näsdukar nu. Har suttit framför TV:n och tittat på kassa repriser och ätit flingor direkt ut paketet i äkta Bridget Jones style. Haha, inte riktigt, men jag kollade i alla fall på ett avsnitt av extreme home makeover.

 


Student '11

 

 

 

 

 

 

 

Igår var det studentdagen! Det började med champagnefrukost i Daniels sommarstuga, och sedan gick vi till skolan där vi blev fotograferade och alla skrev i varandras mössor. Sedan var det lunch och stipendieutdelning, efter det hade vi lite tid med bara klassen att dela ut betyg och gråta en skvätt innan det var dags att springa ut ;) Sedan gick vi i en parad med de andra skolorna i Ängelholm, och efter det hoppade vi på vårt flak! Har inga bilder från det dock. Hemma väntade släktingar och tårta, och på kvällen gick vi ut :) Det var en låång dag, med både skratt och tårar. Det är kul att ta studenten, men tråkigt att lämna sin fina fina klass <3


Ven

Idag har klassen cyklat på Ven. Det var kul och gick bra, förutom att några körde fel hela tiden ;)

 

 

 

 

Jag tog på solkräm tre gånger men har ändå bränt mig på axlarna, älskar att jag har noll pigment och bara blir röd </3

Imorgon är det en dag kvar förresten...


Miss Cupcake 2011

Rösta på min cupcake här! man behöver bara trycka på gilla :)

Det känns lite dött här på bloggen nu, och anledningen till det är väl för att det har varit superfint väder hela helgen och att jag inte har min dator. Den är på skolan, dem ska rensa den helt nu innan studenten. Men jag har inte gjort så mycket spännande, och jag har inga bilder att dela med mig av ;) Något kanske kommer upp nu under studentveckan.


Yardsale

Jag säljer lite blandade grejer på tradera, ni kan kolla in det här :)


Mint

Jag köpte ett skal till min telefon för ett tagsedan som kom i förra veckan. Mycket fint blev det måste jag säga, han klär i mintblått :)

Idag är det bal, ska blir kul, har aldrig varit på något som är så formellt innan.