Way Out West '11


Jag och Lina åkte tåg till Göteborg, dumpade våra grejer på vandrarhemmet, och gick sedan för att hämta ut våra armband :)

Vi satte oss på gräset och lyssnade på The Tallest Man On Earth och The Jayhawks, för att sedan gå och titta på Noah And The Whale vars sångare såg ut som Adam Brody ungefär. Plus i kanten alltså.

Sedan kollade vi lite på Säkert och åt Tacos och promenerade vidare till Azalea-scenen där Wiz Khalifa upträdde. Vi skakade lite rumpa och sjöng "Black and yellow black and yellow black and yellow", vilket var i princip det ända vi kunde på alla hans låtar, men det var kul ändå ;-D Fina bilden där också!

Efter det gick vi och såg Loney Dear, som var mysiga.

Vi gick och köpte lite "efterrätt" som Lina kallade det :) Jag kände mig tvungen att testa en donut med smarties på. Vi satte och på gräset och lyssnade på Pulps Common people.

Sedan dansade vi till Tiësto som hade alla möjliga specialeffekter. Rök, konfetti, eld, fyrverkerier... allt.

Vi smög sedan bort till den största scenen för att vänta på Kanye West. Han var i tid och kom från ingenstans på en stege som hissades upp i luften. Han körde låt efter låt i två timmar, det regnade eld och det var awesome.


Det finns video här och här.

Idag, efter att ha sovit lite tog vi oss mot centralen för att köpa frukost/lunch (subway är obligatoriskt) och tog tåget hem. Även fast vi inte fick tag i något festivalpass och bara var där på lördagen så var det jättekul-bäst-fantastiskt. Är trött i fötterna och lite fattigare men såå värt det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback