My place

Ja, lite så ser det ut :) Tapeterna kanske inte är så himla roliga, men eventuellt ska dem bytas ut någon gång i framtiden. Sovrummet är inte riktigt i ordning, det ska upp tavlor på väggarna och det står fortfarande en sopsäck med kläder i mitt på golvet, så det kanske jag visar en annan dag. Har dessutom ett litet badrum, men det är inte så mycket att se. Stort plus för all förvaring som finns i lägenheten. Tre garderober i hallen, fyra i sovrummet OCH ett förråd utanför! Det enda minuset just nu är att vi glömde min cykel, så jag får gå överallt... men men. Kikhålet i dörren är i alla fall roligt, haha!


♥♥♥

Denna skönheten är nu min. Har knappt hunnit använda den dock eftersom att jag har packat och packat och packat lite till de senaste dagarna. Jag ska nämligen flytta på fredag, och på måndag börjar skolan. Så ifall det är lite glest mellan inläggen här vet ni varför.

Och så har jag köpt världens nördigaste halsband från Etsy också.

 


Ettor och nollor

Hihihihi, har precis beställt världens finaste lilla sak. Dör lite. Ni får se imorgon. Eller i övermorgon. Det beror på.

 


All quiet on the western front

Har inget nytt att rapportera, men för att det inte ska vara helt dött här lägger jag upp tre bilder från min telefon. Cupiicake heter jag på instagram :-)

 

 

 

En drömfångare klockan fem på morgonen / Ett träd i Gävle / Finaste röd-orangea nagellacket!


Fin

Fick en finfin burk av min mormor som hon hade hittat hemma. Perfekt att ha te i. Eller kakao ;)

 


Way Out West '11


Jag och Lina åkte tåg till Göteborg, dumpade våra grejer på vandrarhemmet, och gick sedan för att hämta ut våra armband :)

Vi satte oss på gräset och lyssnade på The Tallest Man On Earth och The Jayhawks, för att sedan gå och titta på Noah And The Whale vars sångare såg ut som Adam Brody ungefär. Plus i kanten alltså.

Sedan kollade vi lite på Säkert och åt Tacos och promenerade vidare till Azalea-scenen där Wiz Khalifa upträdde. Vi skakade lite rumpa och sjöng "Black and yellow black and yellow black and yellow", vilket var i princip det ända vi kunde på alla hans låtar, men det var kul ändå ;-D Fina bilden där också!

Efter det gick vi och såg Loney Dear, som var mysiga.

Vi gick och köpte lite "efterrätt" som Lina kallade det :) Jag kände mig tvungen att testa en donut med smarties på. Vi satte och på gräset och lyssnade på Pulps Common people.

Sedan dansade vi till Tiësto som hade alla möjliga specialeffekter. Rök, konfetti, eld, fyrverkerier... allt.

Vi smög sedan bort till den största scenen för att vänta på Kanye West. Han var i tid och kom från ingenstans på en stege som hissades upp i luften. Han körde låt efter låt i två timmar, det regnade eld och det var awesome.


Det finns video här och här.

Idag, efter att ha sovit lite tog vi oss mot centralen för att köpa frukost/lunch (subway är obligatoriskt) och tog tåget hem. Även fast vi inte fick tag i något festivalpass och bara var där på lördagen så var det jättekul-bäst-fantastiskt. Är trött i fötterna och lite fattigare men såå värt det.

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

 

 

Köpte två fina tekoppar på rea på Lagerhaus för någon dagsedan. älskar den lilla rosen i botten. Det var för övrigt fina moln igår kväll :) Lånade Harry Potter och Fenixorden på biblioteket, herre min gud alltså. Ingen bok man tar med sig i väskan och läser på bussen direkt. 1000 sidor, tung som en sten!

Imorgon åker jag och Lina till Göteborg och Way Out West! Vi fick inte tag i något festivalpass, så det fick bli endagsbiljett, men det kommer att bli super i viket fall. Någon mer som ska dit?


Min startsida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hpotterfacts. Bloggen innehåller en hel del spoilers dock, för er som inte läst alla böcker/sett alla filmer.


Från min telefon

Gör en Elsa och visar några bilder ur min telefon. Appen som bilderna är redigerade i heter Instagram. Cupiicake heter jag där om någon vill följa. Skriv gärna i en kommentar vad ni heter så att jag kan följa er! :-D

När jag satt i trädgården och läste Harry Potter, och min kusins födelsedagstårta.

Lyssnade på lite musik, och en bild från Hannas överaskningsfest. Innan vi gick satte vi alla ballonger i taket :)

En sovande katt och lite mer Harry Potter.

Min nya röda kalender och lite bär som jag plockade i trädgården.


Strangeways, here we come.

Jag och Linnea hittade en fantastisk skivbutik i Gävle, högar med begagnade och nya vinylskivor. Och massvis med vanliga cd-skivor förstås. Jag stod och bläddrade under bokstaven S utan några större förhoppningar men tappade istället andan när jag hittade en med The Smiths. Sedan hittade jag Boys Don't Cry med The Cure också. Total lycka. För trehundra kronor var dem båda mina. Så värt.

 

Och så köpte jag en väska i den finaste gula färgen dessutom! Och en klänning på rea. Man kan aldrig få för många klänningar ;-)


Luftballonger, ulliga får och filmquiz.

Hela veckan har jag varit på vift i Sverige. Först åkte jag, mamma och min lillebror till Gävle, men ganska så snabbt åkte jag vidare ensam till Sundsvall för att hälsa på min bästa kompis. Vi har varit bästa kompisar sedan innan Kurt Cobain dog. Rätt så länge alltså.

Linneas lägenhet var liten men väldigt mysig.

 

Efter en dag i Sundsvall åkte jag och Linnea till Gävle för att hälsa på hennes föräldrar som bor där numera. Det flög förbi en luftballong!

Två dagar senare åkte vi allihop (min familj och hennes) till deras sommarstuga i Dalarna. Den ligger fint vid en sjö jag inte vet vad den heter. En massa andra de känner kom dit, och vi körde femkamp som bestod av grenar som äggkastning, pilkastning och filmquiz.

 

Jag och Linnea åkte en dag till ett ställe med frigående djur för att klappa ett och annat får. En kalv slickade på Linneas ben dessutom, haha!

Efter att ha varit på resande fot i en vecka åkte jag, min mamma och min bror hem. Och då måste man ju ha färdkost.

Det var en trevlig vecka, men det är alltid skönt att komma hem. Jag köpte lite småsaker, dem får ni se en annan gång dock.