BOKEH!
Jag och Lina såg att det var dagg i gräset i morse, så vi sprang ut med skolans Canon Eos 50D med ett 50mm f/1.4 på. Vi hade pysslat ihop en liten hjärtbokeh-grej att sätta på objektivet också. Jag och Lina ville bara slicka på skärmen när hon tog första bilden och vi såg hur stiligt det blev ;D

Kolla gärna in min Flickr, brukar lägga upp fler bilder där än här på bloggen.

En litenDet var studentrabatt på Dustin Home så jag slog till ;) Få testa den ordentligt den 23 oktober då jag och Lina ska se Johnossi. Ska bli kul att se om den kan vara lika bra som min gamla var när den var ny (:

GrafittiTyp det coolaste någonsin. Man målar på (snabbt som tusan får man måla, det torkar på två röda) och sedan efter några sekunder börjar det spricka :D Riktigt awesome. Jag köpte svart, tänkte att det skulle vara lättast att använda till alla 100 färger jag har hemma ;)

Någon mer som har testat det?

RAINBOW CUPCAKES

Idag har jag bakat cupcakes, dem blev rätt så granna måste jag säga ;)


Fyra olika färger på smeten :)Jag la fyra lager av smet i olika färger i formarna, så blev det sådär tjusigt :) Jag har som projektarbete nu i trean att göra en cupcakes-receptbok, så det kommer bli mycket bakning nu i höst ;)

Hjälp?


Jag lyckades få tag på en Polaroid Image System, men vet inte alls hur den funkar... Så, ifall någon känner att de besitter minsta lilla kunskap om denna söta lilla sak, dela gärna med er. Om film, batteri, hur den funkar... vad som helst! :)


Såhär ser baksidan ut btw.

FilmtipsSe trailer här.

Blubb

Förra veckan försökte jag fotografera såpbubblor, det var ett i stort sett omöjligt uppdrag.


Fin såpbubblebehållare va? ;D

Cocos CupcakesIgår bakade jag cocos cupcakes. Det var ett recept till kärleksmums som jag fick ändra lite i. Jag hade min fru Lina till min hjälp, och dem blev bättre än vad jag förväntade mig ;)

Ps. Evelina har veckans blogg tävling på sin blogg där jag är med. Rösta gärna, det kan ni göra här :)

Whip It Soundtrack

Ni har väl inte missat mina braiga spotify playlist? Nästan alla låtar från soundtracket till världens bästa film Whip It finns med i den ;)


bildkälla