Siesta!


Vi kikade på Johnossi, och stod längst fram :D En video finns här.


Senare på kvällen var det Kristian Anttila, och soundchecket var roligare än själva spelningen. Vi stod typ fem pers där en och en halv timme innan det började framför en scen där det rymmer 7000 och dansade medans de testade instrumenten ^^
Vi kollade lite snabbt på Fibes oh Fibes och Dinosaur Jr också, men vi satt långt bak på gräset ;)


Nästa dag åkte vi till skolan på förmiddagen. Har nog aldrig varit så ofräsh i skolan innan XD Sedan åkte vi tillbaka och stod längst fram på finaste Timo, som skakade rumpa XD Jag fångade trumpinne som han sedan signerade när vi träffade honom i Merchandise-tältet :D

Sedan satt vi långt bak på gräset igen och kollade Amanda Jensen, som hade så fin scen. Röd sammetsfåtölj, golvlampa, snubbar med trumpeter och basfiol. Och ett stort gammalt piano och en neonskylt :D


Sedan var det The Hives! Så himla bra, och alla i publiken gifte sig med The Hives ^^ Och vi sjöng för Pelle som fyllde år nästa dag. Video här.


Teddybears... söta ;D En av de finaste scenerna, med stort nallehuvud och storbildsskärmar.


Nästa dag tod jag & Lina det ganska så lungt och åt frukost och spelade spel och vilade fram till femtiden. Bara att gå fram och tillbaka till Netto tog två timmar ^^ Våra stackars kroppar var så mörbultade ;) Vi kikade iaf lite snabbt på Maskinen, inte för att dem är direkt superbra, mest för att vi skulle ringa Ted under "segertåget" ;)


Det sista för vår del blev Röyksopp, som var jättebra. Basisten vinkade till oss, för Lina hade en självlysande stav som hon fick av en säkerhetsvakt ;) Det var en bra avslutning :D Och så körde de Kate Bush's gamla Wuthering Heights, väldigt oväntat men så himla bra!

Ännu mer bilder finns här, för dem som vill se.Här var utsikten från vårt tält första dagen, inget skräp ännu. Sedan kom det väl två tält till där utanför, och sista dagen såg campingen ut som ett slagfält, med allt skräp och alla sneda tält ;)


I väntan på Anttila. Till en början var vi bara vi fem som dansade där, sen kom fler och joinade danspartyt efter hand ^^ Sedan kom fler och hängde på :)


HEHE, detta kan vara en av de finaste bilderna någonsin ^^ Allting blir kul med mustasch-penslar till photoshop XD Bilden är lite småskakig, det var någon random tjej som Timo sa "var en exelent fotograf" som tog den ^^


Röyksoppa kallade dem denna soppan. Det var Gulasch, jättegott och varmt i magen :)


HAHA, tycker denna är så skojig XD

Allt som allt en jätterolig festival. Själva campingen var väl mindre kul, både min och Linas dragkedja på sovsäcken gick sönder ;) Och folk hade party utanför vårt tält till fyra på morgonen ;) När jag och Lina gick för att kissa klockan 6 på morgonen kom det fram en snubbe med en öl i handen och sa: "Den väsentliga frågan nu är ju, vart är festen?" HAHA, det var kul XD

Oj, lååångt inlägg! Kaka till alla som tog sig till slutet ;)

Would you like lemon or lime with that piece of advice mister?


Jag drar imorgon, är tillbaka på söndag. Ses vi där?

På landet

Vi var några hos Evelina igår, grillade och hade trevligt ;)


Alla katter satt runt grillen och väntade på att vi skulle tappa något. Tillslut fick Muppe tag i Teds hamburgerbröd XD

Brödtjuven ^^

Evelina har 5 katter. Muppe, Sture, Bubbe... och de andra kommer jag inte ihåg vad de heter.

Och deras granne hade kossor :D

Jag & Lina dog när vi gick upp på vinden i deras lada. Muppe hade fått kattungar, och de var såååå söta! Jag ville bara ta alla tre med mig hem <3 De var så små, en fick plats i handen lixom ;)

De hade gäss och höns också, och någon granne hade får :) Det är så fint hos Evelina, med alla djur där ute på landet :D

Origami


Vi har ju estetisk verksamhet nu i skolan, så jag, Anna & Ted försökte oss på att vika papperstranor. Det var inte lätt, men jag hittade en Super Slow Instruction Video, så allt löste sig. Nu hänger det 7 stycken ovanför min säng :)

All flavour. No bite.


Bildkälla.

Sista avsnittet av True Blood idag... Lite tråkigt, det har varit höjdpunkten på dagen varje onsdag nu i 12 veckor. Vi får väl se när säsong 3 kommer till svensk TV ;)

För att lätta upp stämningen lite.


Heh.

En liten spelningslista


Tryck på bilden för att lyssna på spotify.

Några favoritbloggar


Niotillfem. Kan vara den finaste bloggen någonsin. Behöver nog inte säga mer än så.


My Milk Toof. Så himla söta berättelser! Kan inte fatta hur man kan komma på något så bra ;)
Två små mjölktänder och deras äventyr :)


Pysselninja. Hon far runt och pyntar staden med sina pärlplattor och andra små saker :D


Audray Kitching. Varje gång jag ser henne önskar jag att jag också skulle passa i rosa hår.
Det ser så festligt ut ;)


TwiggyEn illustration jag har gjort nu nyligen :) Är hyffsat nöjd... hon var svår :/ Jag får aldrig till håret snyggt... det är nog min svaga sida.
Jag har "ritat av" denna bilden.

Just nu har vi estetisk verksamhet i skolan i två veckor, väldigt roligt faktiskt. Jag, Lina och Ted målar och just nu håller vi på med ett riktigt piece of art ;) Kommer nog bli skitsnyggt :D

Jag lade till en ny kategori förresten, tyckte att det fanns tillräckligt mycket material för det :)

Det är lördag.Snart ska jag och Lina fixa biljetterna till Siesta, och så ska vi ju på Pier Pressure :) Vilka festivaler ska ni på i sommar?

Jag dog.

Jag kan knappt tro mig själv när jag säger vad som hände idag. Men när jag kom hem låg det ett brev i brevlådan:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D HAPPYDANCE!
Jag har aldrig vinnit något så fint innan! Kan knappt fatta det. HELT GALET! Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Har tävlat på hur många ställen som helst för biljetter till Pier Pressure. Kunde inte i min vildaste fantasi tro att jag skulle vinna!

Inte för att skryta, men det här är den perfekta platsen för min godisskål.


Lite vitsippor, hurra. Fett tråkig jag känner mig. Blommor är ju inte direkt superspännande.

Jag har tänkt på en sak idag... Varför heter det rödlök? Det är ju mer lila...Konstigt.

Cherry tree

Vi fotograferade körsbärsträden utanför skolan idag. Synd bara att det var så molnigt, blå himmel hade varit roligare på bild ;) Men solen tittade fram senare på eftermiddagen en stund i alla fall. Alltid något :)

Jag har haft samma låt på hjärnan heeela dagen. Världens jobbigaste dessutom ^^ "Lets go to the mall" från How I met yor mother, haha!