Vart tog det fina vädret vägen?

Igår var det så soligt och fint, och idag är det regnigt och dimmigt. Tråkigt. Jag har suttit inne heela dagen och lyssnat på musik. Denna låten är bra :)Idag var det vår i luften

Det har varit soligt hela dagen, jag och Lina har gått runt i våra solglajjor. Och så köpte vi glass desutom. Det var fint :)


Jag krälade fan på marken för denna bilden ^^

National draw a mustache on your finger dayHoppas att ingen har glömt bort denna otroligt viktiga dag? XD

SmoothieEnkelt, gott och nyttigt :) Ett tag gjorde jag jämt smoothies, men sen glömde jag bort det lite. Nu har jag en sån smoothie-period igen. Allt man behöver är ju någon naturell fil (funkar med fil med fruktsmak också antar jag) och bär. Jag brukar tina frysta bär, funkar utmärkt :) Man blandar allt i en mixer (eller i en bunke och tar stavmixer) och sedan häller man upp i glas. Klart!

Btw, mitt mopsinlägg var ju med på startsidan, och det är ju kul ;) Blev lite paff när jag loggade in och såg att jag hade 80 nya kommentarer ;)

Jag...

...är helt pro på att äta med kinapinnar!
...har inte bäddat sängen sedan jag vet inte när XD
...samlade på sånna där pez-gubbar innan. Har typ 25 liggande i nån låda ^^
...är 183 cm lång.
...har en pappa som jobbar som kapten på en båt och far runt på de sju haven. SKEPP O HOJ!
...är naturligt blond.
...har en bror som jag tror egentligen är någon slags blandning mellan en gris och en apa. Ska forska mer i det där.
...fyller år om mindre än tre veckor! YEAH :DHar ni förresten sett den lilla "hemlis-knappen" i vänstra menyn? ;) Den leder till en rolig/trevlig/whatever sida som jag kommer byta ut lite då och då :) Det var Linas idé, hon är så fyndig!

Dagens låt


Klicka på bilden för att lyssna på spotify.

Jag vill ha en mops

Är dem inte bara för söta? Jag tror faktiskt inte att det finns något sötare än en liten mops.
Bildkälla: 1, 2.

Någon gång i mitt liv ska en sån här bli min vän :) Jag tjatade rätt mycket på min mamma innan, men hon tycker dem ser ut som gamla gubbar, så hon ville inte ha någon... Fy. En väldigt söt gammal gubbe måste jag säga.

Hela livet var ett disco!

Jag och Lina var ju och såg lilla Markus Krunegård på The Tivoli i Helsingborg igår. Riktigt trevligt, ett litet mysigt ställe, så vi kom längst fram ;)


"Vad kul att se att så många av er dök upp fast att det är final i Melodifestivalen idag. Vi slår ett slag för den goda smaken helt enkelt".

Och lite videos:
| Jag är en vampyr | Den som dör får se (del 1) | den som dör får se (del 2) |

Josse


Förra veckan fick lite nya saker till skolan studio. En raster, softbox, och den stora reflexskärmen? Eller har vi haft den innan? I vilket fall var vi ju tvungna att prova den nya utrustningen direkt. Jag som ut som crap (dagen efter TH, hade inte sovit ett piss ju) men Josse däremot var på topp. Hon ser rysligt finfin ut med sidecut och röda läppar :)

Idag är det Desperate Housewifes. YAY!

SoligtIdag var det så fint och soligt, och jag tog på mig solgalsögon. Man kanske kan tvinga bort snön om man tar på sig vårjacka och lite så? ;)

Idag fyller Lina "frugan" Kempe 18 i alla fall, grattis!

Tokio Hotel live i Köpenhamn

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt... kan fortfarande inte fatta att jag har sett Tokio Hotel. När de kom ut där för första gången... det var helt magiskt. Fast jag inte lyssnar lika mycket på dem längre var det helt asdfhafas. Bill Kaulitz i egen hög person stod bara några meter ifrån mig! Helgalet.

Hela konserten var så grym. Jag stod längst fram på Toms sida, precis intill den lilla grejen som går ut där i mitten. Helt klart värt att stå och frysa i 9 timmar ;) Hade så ont i kroppen sen, det har aldrig varit så skönt att lägga sig ner i sängen och sträcka på sig ;D Hade lixom varit vaken i 23 timmar dessutom ;)


Galen outfit nummer 1.


Galen outfit nummer två.


Scenen var sååååå cool! Kolla in intro-klippet nedan sen, så grymt :D
Galen outfit nummer 3. Antagligen den mest galna. Vad hände med jeans, t-shirt och skinnjacka liksom?

Och så har jag filmat lite också ;) Köpte ett större minneskort inför detta, så att jag slapp oroa mig för att det skulle bli fullt ;)

Klicka på titlarna för att se videos:
INTRO | HUMANOID | GEISTERFAHRER | SONNENSYSTEM | DURCH DEN MONSUN