Spiderwebs



Midnattsvisningen var awesome btw. Och Eclipse var bra, alla flashbacks var super, precis som i boken! Jag gillade början också :)

Knytkalas hos Moa

Det var inte så längesedan vi hade knytkalas på min balkong, men denna gången var vi hos Moa i en söt liten stuga i hennes trädgård :)




Både jag och Anna hade gjort minipizzor, fast hennes var tusen gånger finare ;)


Det var allt för den gången. Och idag är det midnattsvisning för Eclipse, ska bli kul :D

Bakvänt




Nej, har inte införskaffat ett macro-objektiv. Jag vände på objektivet ;) Har inte funkat för mig innan, visste inte riktigt hur man skulle göra på en Nikonkamera. Med Canon är det ju bara att vända på gluggen och köra, men med Nikon är det lite mer knepigt än så.
Jag blev iaf rätt nöjd med resutatet :)

Glöm inte min Flickr förresten.

Pier pressure




Första vi kollade på var The Sounds, som var bra :) Innan dem var det bara massa små band, och typ Dead by April, men dem är inte min grej direkt... så jag och lina gick och käkade på Burger King och jag tappade bort min fina sjal :/Har fått den i present av min moster och allt, det var lite tråkigt.





30 SECONDS TO MARS! Det var pissebra, även fast Jareds mohawk inte är det finaste jag skådat. Så som han hade i Kings and Queens videon var snyggast :) Och en gång hoppade han ner och ställde sig på staketet, han var en meter ifrån mig! Det finns video från det här. Och sista låten tog han upp typ 20 pers på scen :)


Sedan var det fina paramore. Vi stod en bit bak, eftersom att paramore började precis när 30 seconds to mars slutade, så vi kunde inte vara där så långt innan precis. Det var awesome i vilket fall, och Hayley tog upp en tjej på scenen som fick en egen mic och de headbangade i takt och allt ^^ Såhär fint hade Hayley skrivit på sin twitter btw.


Johnossi! Såg ju dem på siesta med, de är så bra! Jag och Lina dansade så mycket vi kunde, de var ju det sista för dagen.

Vi kollade även på HIM, men har ingen bild. Lyssnar inte på dem jättemycket direkt, men Ville Valo är ju charmig ^^

Ännu mer bilder dyker upp på min flickr typ nu, och videos laddar jag upp så snabbt det går på min youtube.

Hej Esther.


Nu är vi fem i familjen, äntligen!

Knytkalas på min balkong







Jag, Moa, Lovisa och de två Annorna hade knytkalas på min balkong igår :) Vi hade crêpes, olivbröd, biffar med fetaost, tacos, chokladpudding, chokladrutor... Proppmätt blev man, fast att man bara åt lite av varje. Och jag hade satt upp en ljusslinga som laddades upp av solceller, men den tändes aldrig... Men det var trevligt i alla fall :)

Här bor jag

Tänkte att det kunde vara intressant att se mitt rum, av någon anledning jag inte kan komma på nu ;)


Här är när man kommer in genom dörren. Går man ut genom dörren rakt fram kommer man ut på min balkong. Men den ser inte så trevlig ut just nu så den kan vi kolla på en annan dag. Och den tapeten som är på dörrarna har jag även på den väggen som man står med ryggen mot nu. Är lite småtrött på den, men alla plancher och bilder och grejs jag har på väggarna stjäler uppmärksamheten lite ;) Jag gillar att sätta upp grejer på väggarna, har jag märkt.


Här är till höger när man kommer in. En bokhylla in i väggen, garderober... min pappa är händig han ;) Och lite planscher på garderoberna också. Och det är lite om man jämför med innan. Det fanns nog inte en kvadratcentimeter som inte var täckt av planscher ^^


Här är bokhyllan :) Mycket trevlig må jag säga.


Här är till vänster när man kommer in. Min fotovägg, en för tillfället tom tuggummiautomat, en pussmuntelefon och min skivsamling där under TV-bänken. De vita skorna är till salu förrsten, köpa? XD


Här sitter massa biljetter och konfetti och grejer man fångat under konserter ;)


Och så har jag ju lite papperstranor i taket :)

Så, det var allt :)

True blah

SAKNAR TRUE BLOOD, VILL HA SÄSONG TRE TILL SVERIGE NU!




Videos härifrån.

Baka baka



Goda muffins som är knapriga utanpå och kletiga innuti ;) Jättegott med ett glas mjölk till. Dem är enkla att göra dessutom :)

Eine kleine katze

Igår grillade vi hos Evelina, för att fira att det var sommarlov ;) Och där fanns de söta kattungarna igen.


Denna döpte Lina till Timo, den är så ynklig och har rinniga ögon och allt. Nej, det var inte Timo ^^ Gaah, dem är så lika...


HÄR har vi lilla Timo ;)


Denna blir Simons snart, om någon vecka kan han ta hem den. Mina leggings är helt leriga tack vare den lilla klätterapan, haha ^^


Och hon här får följa med mig hem snart! Jag har nog aldrig längtat så mycket till något ;) Den är också lite kletig i ögat, men med lite penicillin eller något blir det nog bra.
Vanligtvis hade man blivit lite arg när ens helt nya vita tunika är full av leriga fläckar, men när det är små små tassavtryck känns det helt okej ändå.

Glöm inte att kolla in min Flickr förresten!

Liseberg






Hela klassen åkte till Liseberg i måndags, och vi åkte röven av oss allihopa ;D Skitkul var det. En gång fyllde vi upp nästan ett helt tåg på Balder, och alla gjorde samma pose på fotot :D

Nu fungerar det med bilderna, jag vet inte exakt vad som var fel, men huvudsaken är at det funkar igen. Det är därför jag lägger upp det här inlägget igen, så att alla kan se.

Lördag


En jättebra låt.

Idag släpptes "The short second life of Bree Tanner", jag har beställt den på nätet, så jag får väl den nästa vecka ;) Rätt så spännande att få läsa om någon annan än Bella och Edward :D


De vida slätterna





I onsdags cyklade vi mellan tre och fyra mil med skolan. Vi skulle prova på BMX och ridning. Cykelturen var rätt så jobbig, uppförsbackar, ganska så blåsigt där bland alla åkrar + att det var stekhett ;)

Och idag är det fredag, vilket känns fel. Känns mer som en onsdag eller något..