Zznark

Esther är bra rolig när hon sover! Här är några exempel:


Haha, vilken poser!


Ehh, ja. De flesta katter ligger lite gulligt ihopkrupna till en boll. Inte Esther.


Hitta katten ^^


Med huvudet på kudden, under täcket... frusen katt? Vad tycker ni om min kudde btw? snygg va? XD

Ja, vi har haft mycket kul åt henne när hon sover i alla fall ;D

Photos

Fint

sailor dress mikaelabjarve
Jag vill sy en sjömansklänning. Det finns en på tradera, men måttet runt bysten var för litet. Har får stora tuttar helt enkelt, haha XD Men jag tror inte att varken jag eller vår symaskin (som måste vara från stenåldern förövrigt) är tillräckligt bra för att kunna skapa något så fint. Har inget mönster heller för den delen...

Årets första dopp

Jag vet, det är inte likt mig att bada så sent, brukar vara en av dem som badar först ;) Vet inte riktigt vad som hände där. Men jag har ju jobbat hemma (målat en massa) och så kom Esther så det blev inte av bara. Men i lördags badade jag, Anna I och Anna P :)


Först åt vi pizza hos Anna I.

Sedan badade vi, och det var jättesjönt i vattnet!

När vi kom tillbaka sedan så spelade vi kort och drack te :)

Vampires suck


En Twilightparodi. Kommer tydligen på bio den 18 augusti i USA i alla fall. Är detta seriöst? I så fall måste jag se den, HAHAHA! XD Finns info här.

Sommarkaka


Kladdkaka och jordgubbar är en fin kombination.

Har förresten utökat min lilla playlist som jag postade för ett tagsedan, jag lägger till nytt i den hela tiden :)

Sommarläsning


Lite boktips, till hängmattan eller stranden eller var man nu tycker om att läsa :)

Alice in Wonderland

Den är skriven efter filmen, så historien är ju lite annorlunda än originalet. Har precis börjat läsa den och än så länge är den bra. Tror bara den finns på engelska.

The short second life of Bree Tanner av Stephenie Meyer
Läste klart den för några dagar sedan, den är jättebra faktiskt. En kort roman om Bree som man får träffa lite snabbt i Eclipse, det var kul att se allt ur någon annans synvinkel än Bellas. Denna boken kräver ju att man läst de tre första böckerna i Twilight-serien.

Innan jag dör av Jenny Downham
Denna handlar om sextonåriga Tessa som har cancer och fått beskedet att hon bara har några månader kvar att leva. Hon skriver en lista på allt hon vill göra innan hon dör. Som ni kanske förstår en ganska tragisk bok, men jättebra.

En shopaholics bekännelser av Sophie Kinsella
Rebecca Bloomwood jobbar på en finanstidning, bor i lyxig lägenhet och hadlar dyra kläder OFTA. Inget av det har hon råd med. Hon försätter sig jämt i pinsamma situationer, vilket är kul för den som läser ;) Skrattade så jag fick ont i magen av denna boken, bör inte läsas på tåg eller så, om man inte vill skämma ut sig ^^

Syskonkärlek av Katarina Von Bredow
Denna har jag läst flera gånger, och den är lika bra varje gång. Den handlar om två syskon, som tycker om varandra liite för mycket, fast att de vet att det är förbjudet. Alla hennes böcker är väl att rekomendera egentligen.

Dead until dark av Charlaine Harris
Detta är boken som första säsongen av True Blood är baserad på. Det är första boken i en serie om nio (tror jag?) böcker, men det ska komma fler har jag för mig. I vilket fall handlar den om Sookie, som träffar vampyren Bill. I denna boken lever vampyrer helt öppet, alla vet om att de finns. Det finns fejkblod att köpa på flaska, som innehåller allt de behöver för att tillfredställa sin törst. En bra bok, de tre första finns på svenska nu också.

Esther på äventyrDet ser ut som om hon skrattar eller något, men hon gäspar, hahah! ;D

Esther har bott hos oss i lite mer än en vecka nu, och hon har hunnit med en del redan. Hon har klättrat i träd (vi fick hämta stegen och plocka ner henne), hon har lärt sig att hon ska kissa  den lila lådan i badrummet, hon har bitit hål på en kudde, hon har jagat myror, hon har sovit på musmattan vid datorn, sovit en jäkla massa över huvud taget, klättrat i gardinerna, blivit foto-objekt nummer ett, gått promenad i sele som är alldeles för stor och massor med annat. Växt har hon också, den lilla fluffbollen ;)