Min foto/minnes-vägg

Nu ser det så trivsamt ut :) Tog ner en väldans massa planscher, HELA väggen var fylld innan.

Rip min mobil förresten :( Den är trasig. Vi ska lämna in den och se om den vill vakna upp igen.

Rösta på mig!

Jag hade blivit jätteglad om ni röstade på mig hos Sofia :)
Ni kan rösta här, jag är nummer 6.Godis är gott!


DAGENS LÅT


True Blood

True Blood säsong två har permiär den 3 mars och jag LÄNGTAR! Första säsongen var jättebra, hoppas att denna är lika spännande :)


Klicka på bilden för att se en trailer!

Såhär står det på svt.se om första avsnittet:
"Sookie är svårt skakad efter att ha funnit liket efter excorcisten Miss Jeanette, och det blir inte bättre när hon hittar sjuttonåriga vampyren Jessica hemma hos Bill. Jason har efter fängelsevistelsen blivit omvänd av ett vampyrfientligt kristet brödraskap, alltmedan Lafayette hålls fången under grymma förhållanden."

Låter inte helt fel? ;)

Varför har jag så många ensamma strumpor?

När de tvättas snurrar de runt där inne. Snurr snurr. Dansar lite gör de nog också. Ett jäkla party det där ;) Vår tvättmaskin öppnar automatiskt luckan när den har tvättat klart. Då vinglar väl en och annan strumpa ut, och lämnar sin partner ensam i sticket, och mig med en massa udda strumpor. Så kan det nog vara.


Valentines Day


Jag & Lina bakade fina "kärleks-cupcakes" för någon vecka sedan :) Riktigt smarrigt!

Hoppas alla har haft en fin alla hjärtans dag, själv har man dejtat tvättmaskinen ^^ Har tvättat ALL tvätt som fanns. Känner mig ganska så duktigt :) Klämde in lite matte och tyska mellan varven också. Söndagar är en riktig tvätta- och plugga dag.

DAGENS LÅT

Linnea


referensbild.
Jag har gjort en illustration på min bästaste vän Linnea :) Det var ett jäkla pillepill med att få till munnen kan jag ju meddela ^^

Nu är det helg, så otroligt skönt!

DAGENS LÅT

SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ


Mörkt. Kallt. Blött. Vitt. Halt. Kan inte all snö bara försvinna någongång?

DAGENS LÅT.

BAKA BAKA LITEN KAKA!


Recept här!

Recept här!

Jag & Lina har bakat små kakor med smarties i och chokladscones. Supergott! Vi ska nämligen åka skridskor på en sjö hela dagen imorgon, så vi tyckte att det kunde sitta fint med lite god matsäck :)

DAGENS LÅT.

så myspysig ^^

Klar!

referensbild.
Blev klar snabbare än vad jag trodde ^^ Illustrator är typ min nya bästa vän, hur kul som helst!
Blev nöjd, det är trots allt min första illustration. Sedan gick jag in och kollade Nevnariens illustrationer, och ville typ gräva ner mig direkt. Men jag kan ju inte jämföra mig med henne XD
Jag har gjort en illustration på mig själv också, HÄR kan ni se den :)

Halvfärdig

Gissa vem detta är? ;D


Eller halvfärdig och halvfärdig.. knappt halvfärdig. Snarare långt ifrån färdig. Vet inte om jag någonsin blir klar, är inte så himla skillad i illustrator ;D Det ända jag gjort innan är Bamse.