She's the man

Hon är en han. Esther är en Alfons. Det visade sig nu när han blev lite större. Som det kan bli. Jag var lite ledsen i en minut, eftersom att jag hade varit så inställd på att det var en liten Esther. Men det är ju fortfarande samma myspysiga katt, så det funkar fint med en Alfons ändå :)


HAHA, katter som gäspar är det roligaste att fånga på bild XD

Teddybears

Igår åkta jag och några fler till Malmöfestivalen för att se Teddybears, och som vanligt var dem ah-zum. Vi stod längst fram och blev helt täckta av konfetti i slutet ;)
Hade konfetti innanför jackan till och med ^^ Var hemma halv fyra med ont i halsen, men såå värt det.

Hästbandet

Jag, Lina & Viktor åkte till Malmö och såg Johnossi och Band of Horses. Jag kan väl säga som så att min lilla kompaktkamera nog har gjort sitt. Den hittar aldrig fokus, alla blir i stort sett helt vita i ansiktet och den är allmänt crappy. Har ju haft den i mer än tre år så det var väl bara en tidsfråga, men ändå. På min video kunde man knappt höra något... tråkigt.


Typ såhär fina blev alla bilder. Men själva spelningen var awesome, The Funeral var <3 Och Johnossi var bra som alltid ;)

Dresses

Jag vet inte vad det är med mig och klänningar. Men denna sommaren ha jag köpt på mig några ;) Dem på bilderna är inte alla, det finns tre till. Men den ena har jag inte fått ännu (vann den på tradera, 22 kr!!), den andra är i tvätten, och den tredje ligger fortfarande i H&M-kassen ^^ Jaja, ifall ni undrar vart något är köpt eller så är det bara att fråga på.


Och ja, jag vet att jag är blek ;) Men helt seriöst, jag måste vara halvalbino eller något. Har NOLL pigment XD

Lungs

Det häftet som finns i Florence + The Machines skiva Lungs kan vara det finaste som finns.


Fram- och baksida.


Det finns inga hela låttexter med, bara små delar och en fin bild till varje låt :)


Lite konstigt dock att You´ve got the love och Falling inte finns med i häftet... Ni kan lyssna på hela skivan här.

Esther in action

Esther är med så mycket i den här bloggen att hon nästan förtjänar en egen kategori snart ;)


Ven

På Linneas födelsedag åkte vi allihopa till Ven och hyrde cyklar.


Linnea matchade med cyklarna ;)Vi cyklade bland åkrar och stannade för att kolla på utsikten, äta och bada. Ibland fick man svindel när man cyklade och det var stup rakt ner på ena sidan ;D

Nu har Linnea åkt vidare till Stockholm, hon ska på Sonisphere imorgon, den lilla korven ;) Men resten av hennes familj stannar en natt till innan de åker hem mot Sundsvall igen.

HelgenHar varit jättedålig på att uppdatera, men det är ju sommar och så, man vill ju inte sitta vid datorn hela dagarna. Jag har varit i Göteborg dessutom, där jag och min familj mötte upp med min kompis Linnea och hennes familj från sundsvall. Vi var på liseberg en dag och shoppade nästa dag innan vi åkte hem till oss. Och nu ligger Esther och sover i min säng, god natt!