Om jag kunde drömma


bild lånad från animal planet

HEHE, snitsig rubrik. Iaf. Kom att tänka på en sak innan. Att om jag skulle få välja på vilket husdjur som helst i hela världen, så skulle jag vilja ha en elefant. Lite omöjligt, men ja ;) Därav rubriken ^^

Elefanter... De är så söta <3 De är som människor, de visar känslor. Om en elefant har ont, eller är ledsen, då gråter den. Visste ni det? Hur sött som helst. Och när en elefant har snabeln upp betyder det tur :)
Vad har du för favoritdjur?

Experiment
Guldfiskminne

Jag kom på en sak... jag har inte uppdaterat från då när min fru Lina filmade sitt projekt här hemma hos mig. Det var väldigt trevligt får jag ju lov att säga ;)
så fint bakar hon, min fru. Jag har dock dekorerat en ^^ men den var nog inte med på bild...
Jag som har fotograferat då alltså ;)


HIHI, Schnukki <3

Jag tror jag ska fixa en ny kategori.... vad det blir får du se sen :) Har inte tid nu. BYE!

EDIT: NU ÄR MIN NYA KATEGORI HÄR XD Tjusig va? Tyckte att det fanns tillräckligt material för en sådan kategori :) Funderar på att ta bort min fotokategori och placera in alla de inläggen i de andra kategorierna, det är ju ändå foto i alla inlägg typ ;)

We were born for thisJag och Lina ska se Paramore. Det kommer bli <3

Idag är det True Blood. Någon mer som ska se?

Dagens (veckans? årets?) roligaste!


inga kommentarer

Idag var det segt i skolan, folk var okoncentrerade och allt var bara NASJKCBNSJKNCA. Som tur är det helg. Fregdagsmys på G ;D

Frisörbesök jajamensanHar presis kommit från frisören. Har färgat håret. Röd-orange-kastanj-skitemoj sa vi nog. Är mer åt hej-jag-heter-Ariel hållet. Jaja, kanske ska börja på idrottsuppgiften som egentligen redan ska vara inlämnad.

Ska förresten beordra er att kolla in denna filmen på YT XD JOHN BAUER IDOL ;) Värt att se!

Kom och köp, billigt skräp!Jag har stått på loppisen hela i flera timmar idag och sålt fula saker. Ett fåtal fina saker  fanns det väl. Lina hittade en Polaroidkamera och an lattjolajbanlåda. Själv köpte jag en skiva för 5 kr. Men mest var det skräp ;)