Glögg och kakor


Jag och lina har fikat och druckit te och glögg idag. Vi skulle planera inför imorgon. Och fixa lite till vår cupcake-kommitté ;)

Imorgon är det PARAMORE I KÖPENHAMN! <3

Julmarknad

Julskyltning med Lina, Emma och ted idag :) det var mysigt, och brända mandlar är gott och är perfekt att värma händerna med XD


******


Måste man jämt ha rubrik?
Jag och mamma var ute och gick nu när det var mörkt. Det var fint, de flesta har satt upp sina advetsljusstakar och sånt nu ;) Ikväll ska vi se Män som hatar kvinnor. Har inte sett den innan faktiskt, men har hört mycket bra om den. Är inte mycket för svensk film, bara komedier i så fall. Men vi får väl se ;)

Lite ombyggt här som ni ser :) vad tycks?

Come to mama...<3


Jag har blivit kär. I ett par skor. Har fan letat ÖVERALLT.

Någon som vet var de finns?

We were the Kings and Queens of Promise


Denna videon är bara så fin. Bokeh all over the place. Ni kan se den här.

Bra saker [del två]


Jag och Lina i Malmö
Skånes huvudstad :D Jag och Lina åkte dit i tisdags för att shoppa saker vi behövde och sånt vi inte behövde men bara ville ha ^^ Vi åker nog dit igen snart, men för att handla julklappar i så fall.Jag köpte en Tröja från Monki, ett par leggings från bikbok, en mössa och ett halsband på H&M, en ring på JC (20 spän!) och två böcker. Det är böckerna som TV serien True Blood är baserad på. MÅSTE SÄGA EN GREJ:

Jag är sjukt besviken. De engelska true blood böckerna: skitfina framsidor, fint språk, allt verkar fint. De svenska: dassiga framsidor (ser ut som om de tagit bilder från google typ) och översättningen är under all kritik! Känns som om de tagit allt och slängt in i google translate och sen klistrat in typ. Helt konstiga meningar ibland och man får ingen speciell känsla alls när man läser det. Helt anonymt på något vis. Så dåligt. Hade tänkt mejla bokförlaget och klaga faktiskt. Har fan lagt 140 spän på detta, fattig stundent som man är. Förstår de inte att översättningen är så himla viktig! Efter översättningen ska det ju fortfarande vara samma känsla när man läser det. Nej. Jag är bara så besviken.

Sova över


Bild från dpchallenge.com. Tryck på bilden för att se trailer.

Jag åkte hem till Lina igår kväll. Vi satt i hennes säng och kollade på The Crow och åt chokladfondy. Det lät nästan lite kinky. HAHAHHAHA XD I alla fall. Missade sista bussen hem så det blev att jag sov där. Vi kollade på en film till, Grind, och sen somnade vi frammåt 4 kanske?

På morgonen (eeehm, vid tolv eller så) åt vi fin fukost och kollade på X Games, jag och Lina ska bli skateboardproffs har vi bestämt oss för ;D Nu är jag hemma :D Ganska trött, blir nog i säng tidigt.

Praktik

Är på praktig nu i fem veckor. Jag och Anna är på vandrarhemmet för att fixa deras hemsida.


Jag fotograferade med Annas kamera och hennes close up-filter. Det var kul :D Fast det fanns inte så
mycket kul att fotografera i köket, därav sockerbitarna XD


Jag och anna har nog snyggast wallpapers någonsin ;D

Helgen


Evelina som har fotograferat.

I helgen åkte jag, Lina, Emma & Ted ut på landet (hihi ^^) till Evelina. Det var trevligt, och hennes katt Sture är min nya buddie. Han var myspysig och följde oss till bussen och allt :D

OM DET ÄR NÅGON SOM VET HUR MAN GÖR RUTAN DÄR MAN KOMMENTERAR BREDARE, SÅ FÅR NI GÄRNA HJÄLPA LILLA MIG *-*
KLURADE UT DET SJÄLV, KÄNNER MIG RIKTIGT SMART :D BORDE FÅ NOBELPRIS.

Sista dagen på lovet ;(

Idag är det sista dagen på lovet. Och exakt en månad tills jag och Lina ska se Paramore :D DET KOMMER BLI SÅ <333

Klicka på bilden för att se Ignorance på mtv.se :)

Bild: paramore.net

Måste Heyley vara så snygg? Det är inte rättvist. Hon är ju blond nu i och för sig... tycker rött passar bäst på henne. Heyley = rött hår. Så är det bara ;D

Och det är exakt 4 månader till Tokio Hotel också btw ;D