Cristopher Häring

En snubbe som har tagit skitfina bilder på TH back stage och live. Tänkte typ bomba lite.

Detta är bara några, det finns fler här.


Finns många här som inte gillar Tokio Hotel, men visst är bilderna grymt fina?

Paddis & Pluttis

Jag & mamma tar hand om vår grannes djur medans de är på Mallorca. Så söta är dem :) Vi tog ut paddis där ute, han får inte vara ute så ofta annars. Han smiter direkt om man vänder ryggen till xD Har aldrig sett en så snabb sköldpadda innan.


Paddis :) Påhittigt namn xD


Den heter Zäta, men jag kallar honom för pluttis ^^ Vi lade in fina gurkor, men de ville han inte ha.
Simpla maskrosblad går ner däremot ;)

Min fisk Berit

Jag gillar min fisk :) Jag vann den på Bakken, kastade ägg i en korg ^^ Den har tröstat mig hela dagen, mina ögon har inte varit roliga :S

Jag älskar ansiktsuttrycket, så här ser det ut typ;
 : >
HEHE, så söt. fina feZken som min kompis Lina säger ;D Min mamma tycker den ser fånig ut... det gör den inte.

Kortaste inläget idag, men men. Ha det NAJS.


FIRREN BERIT :)

SLUTET ÄR NÄRA!

Jag fick en fin broshyr i brevlådan idag. Det stod saker som:

"HUR KAN DU ÖVERLEVA SLUTET FÖR DENNA VÄRLDEN?"

"VAR STÄNDIGT VAKSAM!"

"KOM IHÅG ATT SLUTET ÄR NÄRA!"

"VAR VAKSAM!"

Var vaksam! Det stod det typ 937938 gånger. Gissa vilka som har gett ut denna broshyen? Jehovas vittnen, ja. Är de seriösa eller? Vet inte om jag ska skratta eller gråta.Eller vara rädd. Typ. Så var det världens bild på massa människor som gick hand i hand på en kulle och bortom dem slog blixten ner. Och en annan bild på massa kineser. Jaja. Man kunde få deras bok, "Vad lär bibeln" utan att bli medlem. Kanske ska beställa den? Eller inte...

My mailbox got lucky today

YEAH :D Sitter här och luktar på mina biljetter nu xD Luktar papper, och lite dansk. HAHHA, skoja xDJag har gjort om lite i mina kategorier. Jag gjorde en musikkategori och flyttade allt från Tokio Hotel kategorin in i den. Så ingen TH kategori längre. Jag tog även bort en kategori... vilken det nu var ^^ BRA KOLL!

Muse @ Parken Köpenhamn 26/10

Jag är så FUCKING glad nu, kissar ner mig. Jag och mamma har precis beställt biljetter till Muse konsert i Köpenhamn den 26:e oktober :D Det kommer bli sååå fett!


SOMMARLOV

Vill bara börja med att avslöja en annas sak, en sak som hände igår. Vi spelade match, och jag fick rött kort efter 5 min -.- frilägesutvisning... Var bara tvungen att nämna.

SÅ. Sommarlov då. SNAAAAAJZ :D Nu ska jag sova till 19.00 varje dag. Kommer sakna klassen, det är sån härlig stämning alltid.

Det började med frulle hos Mathilda. Sen stack vi till skolan och käkade tårta, gott ;) Sen stannade jag, Anna & Lina kvar lite och fotograferade lite här och var. Och Anna fick klamydia xD HAHHAHAHAHHAHA xD


Detta är en tårta. 1KILO MJÖÖÖÖÖL!!!! HAHAHA ^^ ni mååste se den xDBarbiedocka som blivit lite halshuggen/sminkad xDSåå fin.

Gruppbild ;) Alla som var på frulle hos Mathilda :) Danne som tagit med Linas kamera :)


UPDATE:
Sen på kvällen stack jag till Anna i vår klass som hade lite fest, det var trevligt :) Fick hjälpa vissa att gå till busshållslatsen sen, så att de inte sprang rätt ut i gatan, eller trillade omkull i någon rabatt, men annars så ;)

JAG & MIN DATOR

Jag & min dator skiljdes åt idag. Hemskt. HESMKT. Sitter här vid pappas seeega dator. Hur ska jag klara mig utan den hela sommaren? Inget photoshop.... Här kommer lite bilder från vår tid tilsammans.


Jag & min dator i Egypten.

Jag & min dator i Paris...

Jag & min dator på kinesiska muren.

Jag & min dator framför operahuset i Sidney

Jag & min dator på Golden Gate bron.

Fina minnen, all of them. Kommer sakna han så. Augusti, då ses vi igen <3

MUFFINS aka DUTSCAKES

Jag och Lina färdades på min cykel hem till mitt hem. För vi hade ett uppdrag, att baka muffins till våra classmates. Så det gjorde vi, med kärlek. Som Pågen: "Bakat med kärlek" ;D HEHE.

Lina har tagit alla dessa, för mina muffinsbilder blev BAJS. Men jag har redigerat dock.
TVÅ BAGARE OCH EN SMET. TVÅ TURKAR OCH EN FES xD HAHAHHA.

SNYGGAST EVER, lätt.

Nu sitter vi här och mofflar muffins. Och Lina skriver tyskaarbete. Vi kan nog rulla härifrån sen.

Fotorunda

Jag, Lina & Anna var ute på en liten fotorunda ;) Blev mest en massa bajsbilder, men någon bra blev det väl. Typ 1  % av alla bilder blir bra ^^ Känns bra :P


Lilla Lina ;DHAHAHA, turistbilden ^^ Checka in längdskillnaden xD Lina har tagit denna ;)

Vi fick sluta tidigt, det är ju alltid najs. Vi kollade på en film, The freedom Writers. Den var bra, fint budskap ;)

Världens flummigaste dag/inlägg

Folk börjar bli lite smått rastlösa nu innan sommarlovet ^^ Bara tre dagar kvar, sedan är det SLUT. Men vi har inget att göra i skolan, så alla flummar runder bara ;)


Micke och Danne bestämde sig för att hissa upp en stol i flaggstången på skolgården xD


YEAH :D

Jag & Lina har haft kul idag, vi har speedat upp desert song bland annat xD HAHA, det var kul. Vi har även roat oss med The Web Genius, tankeläsaren ^^ Liquify är et roligt verktyg, så ni vet.

Laserdome

Idag var det laserdome med klassen, femkamp. Så tjuren, sumobrottning, den där gummilinan och laserspel. Vi sket i den där gladiatorsaken och körde två laserspel ist :) Det var kul, och här kommer typ världens smexigaste bilder.


YEAH, laserdome ^^

Thuren, som jag bara klarade att sitta kvar på i 7 sek xD

HAHAHA, den dräkten alltså, sveriges snyggaste ;D

Den med gummilinan, mina ben skakade efter det xD

Det var en kul dag, vi slapp både engelska och matte :) OCH vi fick sovmorgon. Så avslutar vi med världens snyggaste bild på mig och Lina xDHAHAHAHAHA xD Finns många fler, men denna räcker xD Vi låg där och lyssnade på panic at the disco (hehe) och tog finfina bilder, och jag skrattade tills jag grät xD