Om mig

Jag heter Mikaela, jag är tjugoett år och är född i Helsingborg, men flyttade till Ängelholm när jag var tolv. Numera bor jag i Nybro utanför Kalmar eftersom att jag studerar Reklam, grafisk design och visuell kommunikationLinneuniversitetet.

Jag tycker om The Smiths, cupcakes, Harry Potter, min katt, unicorns, Scott Pilgrim, regnbågar, färgglatt hår, fina tatueringar, vykort, True Blood, pasta, citron-te, nya skor, fluffiga moln, paraplyn, polaroid kameror, popcorn, att gå på bio, The Cure, Amelie From Montmartre och New York.

Jag tycker inte om kaffe, Austin Powers, småkryp, kläder som sticks, regn-snö, vit choklad, lukten av nagellack, beige, comic sans, countrymusik, särskrivningar, senap, när folk berättar slutet på filmer man inte sett och polotröjor.


Mina kameror:
Jag har en Nikon D80, och det objektiv som jag använder mest är ett 50mm f/1,8. Jag har också ett 18-70mm f/3,5. Förrutom det har jag ett batterigrepp (MB-D80), några närbildslinser, en fjärrutlösare, stativ och kameraväska.
Andra kameror som jag använder är en Canon Ixus 105 och Canon Ixus 60 (till konsertbilder), en Polaroid Image System och en Minolta Hi-Matic GF. Ifall du har några frågor så är det bara att skicka en kommentar!

Övrigt:
- Inga bilder eller illustrationer får kopieras utan min tillåtelse, eller läggas upp på pinterest, weheartit etc. Jag har tagit/skapat alla bilder på bloggen om inget annat anges. Vill du låna en bild och ha på din blogg, fråga först.
- Vill du kontakta mig gör du det i en kommentar. Endast jag kan se mejladressen du anger. Spam och reklam raderas direkt.
Trackback